LEGO DOTS zelfklevende patches megaset 41957

1992251
LEGO DOTS zelfklevende patches megaset 41957
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

De LEGO DOTS zelfklevende patches megaset bevat accessoires die gebruikt kunnen worden als muursticker, laptopsticker en decoratie. LEGO-nr. 41957

Stijl toevoegen aan ieder oppervlak kan met deze leuke LEGO DOTS zelfklevende patches megaset. Met dit creatieve speelgoed kunnen kinderen hun passies voor decoratie, mozaïeken en knutselen combineren.

Dit 5-in-1 knutselpakket bevat vijf zelfklevende 8×8 patches in vrolijke kleuren die kinderen op elke harde, vlakke ondergrond kunnen plakken, plus meer dan 450 kleurrijke LEGO DOTS steentjes, waaronder tien willekeurige versierde steentjes, en een steentjesverwijderaar. Kinderen kunnen op een eenvoudige en intuïtieve manier een groot ontwerp of verschillende kleinere ontwerpen maken en die aan hun interesses en stijl aanpassen. Ze kunnen hun designs telkens weer veranderen. Wanneer ze tevreden zijn met het ontwerp, kunnen ze de gepersonaliseerde stickers gebruiken als muursticker, laptopsticker of smartphonedecoratie.

De verschillende LEGO DOTS DIY sets nodigen kinderen uit om hun verbeelding te gebruiken terwijl ze bezig zijn met een creatieve activiteit. Met deze uitgebreide knutselset kunnen kinderen eindeloos veel mooie ontwerpen maken. Het is een ideaal cadeau-idee voor creatieve kinderen die graag de laatste trends volgen.

Met de 8x8 patches die elk meer dan 6 cm in het vierkant zijn, is er veel ruimte voor kinderen om creatief te zijn en te pronken met hun stijl waar ze maar willen. De doos bevat 486 onderdelen.

Eigenschappen:

  • Deze LEGO DOTS knutselset bevat vijf zelfklevende 8×8 patches in verschillende kleuren, plus ruim 450 LEGO DOTS steentjes, tien versierde steentjes en een steentjesverwijderaar.
  • Bevat een enorme 450+ kleurrijke tegels, 10 willekeurig versierde tegels en een tegelverwijderaar zodat kinderen hun stickerpatches op unieke manieren kunnen versieren.
  • Kinderen kunnen elke harde en vlakke ondergrond versieren met deze leuke gepersonaliseerde stickers.
  • Maak één groot ontwerp, of vijf aparte ontwerpen, waarmee je verschillende voorwerpen van stijl kunnen voorzien, en wanneer je klaar bent voor een andere look kun je de patches weer opnieuw versieren.
  • Dit creatieve 5-in-1-speelgoed is geweldig om alleen te spelen of om te delen met vrienden; kinderen kunnen de patches op elk moment opnieuw ontwerpen om hun uiterlijk te veranderen.
  • Voor nog meer creatieve activiteiten kunnen je de set combineren met één van de Extra Dots zakjes of sets.
  • LEGO onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.
  • LEGO-nr. 41957

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 6 tot 12 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO DOTS
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1992251
Barcodes:
5702017155364
5702017155364
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2022
Aantal onderdelen:
486
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
6x6 (LxB)
Afmetingen verpakking (cm):
22,8x22,7x5,3 (LxBxH)
Gewicht exclusief verpakking (gr):
256
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,611
Totaal aantal beoordelingen:
18
5702017155364
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
29.99 14.98

incl. BTW

Je bespaart 15.01.-
Sale

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO DOTS zelfklevende patches megaset 41957
14.98

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Al voor 4.99 thuisbezorgd. Gratis verzending vanaf 20.-
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?