LEGO DUPLO Disney Cars Bliksem McQueen en Takel wasstraatpret 10996

1994110
LEGO DUPLO Disney Cars Bliksem McQueen en Takel wasstraatpret 10996
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Met de LEGO DUPLO Disney Cars Bliksem McQueen en Takel wasstraatpret-bouwset speel je je favoriete scènes uit de film makkelijk na. LEGO-nr. 10996

Deze LEGO DUPLO Disney Bliksem McQueen en Takel wasstraatpretbouwset mag niet ontbreken in de collectie van een echte fan. Met dit leuke constructiespeelgoed kunnen ze hun favoriete Cars-personages leren kennen terwijl ze de speelgoedauto's wassen en afstellen.

Ouders en kinderen bouwen samen de bestuurbare auto's Bliksem McQueen en Takel en een autowasstraat vol met leuke functies. Deze set heeft een beweegbare wasarm en een draaitafel die gebruikt kan wprden om reparaties uit te voeren met de moersleutel. Takel heeft ook een haak waarmee hij Bliksem McQueen kan slepen. Met herkenbare personages uit de populaire filmserie kunnen peuters zelf fantasierijke verhalen bedenken.

LEGO DUPLO constructiespeelgoed is ontworpen met fantasierijke functies en beroemde personages, zodat ouders en peuters samen kunnen genieten van eindeloos speelplezier. Terwijl ze met dit bouwspeelgoed spelen, ontwikkelen peuters spelenderwijs belangrijke vaardigheden zoals de fijne motoriek. Deze set is een perfect verjaardagscadeau-idee voor kinderen die dol zijn op auto's en Disney en Pixar's Cars. Bliksem McQueen is ongeveer 5 cm hoog, 6 cm lang en 9 cm breed en de wasstraat is ± 14 cm hoog, 16 cm breed en 8 cm diep. In de doos zitten 25 onderdelen.

Eigenschappen:

  • Kinderen kunnen kennismaken met de leuke wereld van Disney en Pixar's Cars films met LEGO DUPLO Disney Cars McQueen en Takel wasstraatpretbouwset.
  • Bij de set zijn speelgoedmodellen van Disney en Pixar's Bliksem McQueen en Takel uit de Cars films inbegrepen, plus een draaitafel, een moersleutel en een beweegbare wasarm die kinderen kunnen gebruiken om de auto's in topvorm te krijgen.
  • Peuters ontwikkelen hun fijne motoriek door met de auto's door de wasstraat te rijden of door Bliksem McQueen met de haak vast te maken aan Takel en de auto naar de draaitafel te slepen, waar ze hem klaar kunnen maken voor de race.
  • Met dit bouwbare speelgoed kunnen peuters hun eigen verhalen bedenken met herkenbare personages uit de populaire serie en tegelijkertijd leren ze zich uiten en ontwikkelen ze spelenderwijs emotionele -en bouwvaardigheden.
  • Deze set is een fantastisch verjaardagscadeau-idee voor peuters en jonge fans van Disney en Pixar's Cars; het bouwspeelgoed geeft ouders de kans om samen met hun kind te spelen en belangrijke momenten in de ontwikkeling mee te maken.
  • LEGO-nr. 10996

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 2 tot 5 jaar
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO DUPLO
CE keurmerk:
Ja
Lees meer
Artikelnummer:
1994110
Barcodes:
5702017417790
5702017417790
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2023
Aantal onderdelen:
29
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Mode
Figuren:
Cars, Disney
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmetingen verpakking (cm):
28x8,3x26 (LxBxH)
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,818
Totaal aantal beoordelingen:
11
5702017417790
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
34.99 30.99

incl. BTW

Je bespaart 4.-

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO DUPLO Disney Cars Bliksem McQueen en Takel wasstraatpret 10996
30.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

ActieLEGO® Loyalty spaaractie

Koop voor 150.- aan LEGO sets en spaar voor jouw GRATIS LEGO cadeau. Lees alles over LEGO Loyalty spaaractie. Geldig t/m 1-9-2024

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?