LEGO DUPLO Disney Cars Mack bij de race 10417

1999410
LEGO DUPLO Disney Cars Mack bij de race 10417
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Met deze LEGO DUPLO Disney Cars Mack bij de race bouwset kunnen kinderen hun eigen leuke Cars avonturen bedenken! Wie gaat Mack deze keer helpen? LEGO-nr. 10417

Stimuleer de fantasie van kinderen met deze set met de geliefde transportwagen uit de Disney en Pixar Cars films. Met de set LEGO DUPLO Disney en Pixar's Cars Mack bij de race kunnen peuters doen alsof ze samenwerken met de sleepwagen om Bliksem McQueen te ondersteunen op de racedag. In de garage staat een computer om de statistieken van Bliksem te controleren, een moersleutel en een reservemotor om de rode racewagen af te stellen en klaar te maken voor de winst!


De set bevat een grote rode speelgoedtruck om zelf te bouwen. Peuters helpen Mack om alle onderdelen klaar te maken voor de pitstop van Bliksem McQueen. Ze kunnen zijn nieuwe motor aanpassen met de moersleutel. Vervolgens kunnen ze Mack helpen de statistieken van Bliksem op het computerelement te controleren om er zeker van te zijn dat de racewagen in optimale staat is om de concurrentie te verslaan. 


Met bekende personages, coole omgevingen en leuke functies inspireert LEGO DUPLO Disney en Pixar's Cars bouwspeelgoed gezinnen tot samen spelen, het creëren van leuke verhalen over Mack en het delen van waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling van hun kleine racemonteurs.


Eigenschappen:

  • Stimuleer creatief speelplezier voor peuters van twee jaar en ouder met de Mack bij de race set, geïnspireerd op de sleepwagen uit de Disney en Pixar Cars films.
  • Bevat een duwbaar en bouwbaar model van Disney en Pixar's Mack uit de Cars films, plus een van stenen gebouwd afstelstation, een motorsteen en een verkeerskegel.
  • Geïnspireerd door de Disney en Pixar Cars films halen peuters de motor van Bliksem McQueen uit de bouwbare rode speelgoedtruck en stellen ze deze vervolgens af met behulp van de moersleutel.
  • Elke auto, vrachtwagen, steen en element van de LEGO DUPLO Disney en Pixar sets wordt uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat het bouwspeelgoed voldoet aan de hoogste wereldwijde veiligheidsnormen.
  • LEGO DUPLO sets helpen peuters met het ontwikkelen van hun fijne motoriek en zelfexpressie, terwijl ouders waardevolle ontwikkelingsmijlpalen van hun kind van dichtbij meemaken.
  • Deze bouwbare Mack speelgoedsleepwagen is ca. 11 cm hoog, 14 cm breed en 7 cm diep.
  • LEGO-nr. 10417
Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 2 tot 5 jaar
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO DUPLO
CE keurmerk:
Ja
Lees meer
Artikelnummer:
1999410
Barcodes:
5702017583570
5702017583570
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2024
Aantal onderdelen:
14
Speelgoedthema:
Film, TV & boeken
Figuren:
Cars, Disney
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
7x14x11 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
19,1x26,2x9,1 (LxBxH)
Gewicht exclusief verpakking (gr):
364
5702017583570
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
19.99

incl. BTW

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO DUPLO Disney Cars Mack bij de race 10417
19.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?