LEGO DUPLO Disney Frozen Elsa en Bruni in het Betoverde Bos 10418

1999411
LEGO DUPLO Disney Frozen Elsa en Bruni in het Betoverde Bos 10418
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

De LEGO DUPLO Disney Frozen Elsa en Bruni in het Betoverde Bos bouwset neemt kinderen mee naar een magisch moment uit Disney Frozen 2. LEGO-nr. 10418

Neem peuters mee naar de magische wereld van Frozen 2 met deze sfeervolle bouwbare speelset geïnspireerd op de Disney film. Peuters stellen zich voor dat ze samen met Elsa, Bruni de salamander en de Nokk door het bos reizen zonder de Aardreus wakker te maken. Ze gebruiken Elsa's sneeuwkristal om de weg te verlichten en begeleiden de vriendjes vervolgens naar een nieuw avontuur op de rug van het magische waterpaard.


Dit bouwspeelgoed neemt peuters mee naar het Betoverde Bos met bekende personagesuit Disney's Frozen 2: Elsa, Bruni de salamander en de Nokk, het magische waterpaard. Peuters leren zichzelf uit te drukken terwijl ze verhalen vertellen met dit fantasierijke bouwspeelgoed vol coole details. Elsa's sneeuwkristal verlicht de weg door het donker. Het vlamelement van Bruni verschijnt als de bouwbare Aardreus dichterbij komt, maar de personages worden vrienden als ze beseffen dat alle wezens de natuur in evenwicht houden. 


Het minipoppetje van Elsa klimt op het paard, de Nokk, en wordt in een vlaag van herfstbladeren meegevoerd naar haar volgende avontuur. Met deze bouwbare LEGO DUPLO Disney Frozen 2 scène kunnen ouders en verzorgers waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling van hun peuter van dichtbij meemaken.


Eigenschappen:

  • Neem peuters mee op een Disney Frozen 2 avontuur met deze LEGO DUPLO Disney Elsa en Bruni in het Betoverde Bos bouw- en speelset.
  • Inclusief een bouwbaar bosgedeelte, een minipoppetje van Elsa, figuren van Bruni de salamander en het Nokk waterpaard en een figuur van de Aardreus.
  • Peuters leren zichzelf uit te drukken door te doen alsof ze Elsa, Bruni of het waterpaard de Nokk zijn en door het bos rijden om vrienden te worden met de Aardreus.
  • Wordt geleverd met een sneeuwkristal, Bruni's roze vlamelement en een bouwbaar sneeuwtafereel voor creatief speelplezier.
  • De stenen en onderdelen van alle LEGO DUPLO Disney sets worden uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat het bouwspeelgoed voldoet aan de hoogste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.
  • LEGO DUPLO sets helpen peuters met het ontwikkelen van hun fijne motoriek en zelfexpressie, terwijl ouders waardevolle ontwikkelingsmijlpalen van hun kind van dichtbij meemaken. 
  • Deze 31-delige set bevat een bouwbare Aardreus van ca. 15 cm hoog.
  • LEGO-nr. 10418
Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 2 tot 5 jaar
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO DUPLO
CE keurmerk:
Ja
Lees meer
Artikelnummer:
1999411
Barcodes:
5702017583587
5702017583587
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2024
Aantal minifiguren:
3
Aantal onderdelen:
31
Speelgoedthema:
Prinsessen, Film, TV & boeken
Figuren:
Disney, Disney Princess, Frozen
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
15 (H)
Afmetingen verpakking (cm):
28,1x7,8x26 (LxBxH)
Gewicht exclusief verpakking (gr):
447
5702017583587
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
32.99

incl. BTW

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO DUPLO Disney Frozen Elsa en Bruni in het Betoverde Bos 10418
32.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?