LEGO DUPLO Marvel Spider-Mans huisje 10995

1994111
LEGO DUPLO Marvel Spider-Mans huisje 10995
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Spider-Manliefhebbers kunnen zich helemaal uitleven met dit LEGO DUPLO Marvel Spider-Mans huisje. LEGO-nr. 10995

Kruip in de huid van je favoriete webslingerende superheld met dit LEGO DUPLO Marvel Spider-Manshuisje. Dit leuke en leerzame constructiespeelgoed is geïnspireerd op de Disney+ tv-serie 'Spidey en zijn geweldige vriendjes'. Peuters spelen scènes na, spinnen een web om de kat te redden, geven met de gieter de plant water en laten deze vervolgens groeien.

Dit bouwspeelgoed beschikt over alle ingrediënten om kleine Spider-Manfans te vermaken. De superheldenset is inclusief drie LEGO DUPLO figuren waaronder Spidey, Ghost-Spider en Bootsie de kat. Daarnaast is er ook een plant die kan groeien door LEGO DUPLO stenen aan de stam toe te voegen, een webelement waarmee de personages net als in de tv-serie rond een lantaarnpaal kunnen slingeren en deuren en ramen die ideaal zijn om met nieuwsgierige handjes te verkennen.

LEGO DUPLO sets voor peuters stimuleren onbegrensd plezier, zelfexpressie en spelenderwijs leren. Ouders kunnen bouwen en spelen samen met hun kindje en maken zo waardevolle ontwikkelingsmomenten mee. Deze set met bouwbaar speelgoed is een ideaal cadeau voor peuters. Dit Spidey-cadeau om te bouwen en mee te spelen is ongeveer 21 cm hoog, 9 cm breed en 8 cm diep. In de doos zitten 25 onderdelen.

Eigenschappen:

  • Met dit leerzame LEGO DUPLO constructiespeelgoed hebben peuters alle ingrediënten in huis om de spannende superheldenactie uit de tv-serie 'Spidey en zijn geweldige vriendjes' na te spelen.
  • De set met Spider-Manbouwspeelgoed bestaat uit een bouwbaar huis, drie figuren van Spidey, Ghost-Spider en Bootsie de kat plus leuke accessoires zoals een groeiende plant, een gieter en een web-element om scènes uit de tv-serie na te spelen.
  • Jonge bouwers kunnen de peutervriendelijke LEGO DUPLO stenen gebruiken om het herkenbare blauwe huis van Peter Parker vol leuke details te bouwen zoals een deur en een raam die open kunnen; ideaal voor kleine nieuwsgierige superhelden.
  • Peuters ontwikkelen hun fijne motoriek door het web aan de lantaarnpaal te bevestigen en de personages om de paal te laten zwieren; tegelijkertijd leren ze zichzelf uiten wanneer ze in de schoenen kruipen van Spidey en Ghost-Spider.
  • Bij de speelset is een eenvoudige, geïllustreerde handleiding inbegrepen, plus digitale bouwinstructies in de LEGO Builder-app zodat jonge kinderen op een leuke manier kunnen beginnen aan hun LEGO bouwavontuur.
  • LEGO-nr. 10995

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 2 tot 5 jaar
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO DUPLO
CE keurmerk:
Ja
Lees meer
Artikelnummer:
1994111
Barcodes:
5702017417783
5702017417783
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2023
Aantal minifiguren:
2
Aantal onderdelen:
25
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Fantasy
Figuren:
Marvel, Spider-Man
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
8x9x21 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
22,1x15,9x26,3 (LxBxH)
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,7
Totaal aantal beoordelingen:
10
5702017417783
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
24.99

incl. BTW

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO DUPLO Marvel Spider-Mans huisje 10995
24.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?