LEGO DUPLO Stad familiehuis op wielen 10986

1994114
LEGO DUPLO Stad familiehuis op wielen 10986
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • IceCat Video
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

De LEGO DUPLO Stad Familiehuis op wielenset is een hele leuke set die de fijne motoriek van je kind helpt ontwikkelen. LEGO-nr. 10986

Je nieuwsgierige peuter zal heel veel leuke avonturen beleven met de LEGO DUPLO Stad Familiehuis op wielenset. Met dit veelzijdige speelgoed kunnen peuters urenlang fantasierijk spelen. Help je kleine bouwer met het maken van een schattig LEGO DUPLO huis dat aan de speelgoedauto kan worden bevestigd. Vervolgens kunnen ze het huis vastmaken en vertrekken naar de volgende bestemming. Wie weet welke nieuwe en interessante mensen ze zullen ontmoeten!

Dit leuke en leerzame peuterspeelgoed beschikt over alle ingrediënten om het leven van een gezin onderweg na te spelen. Bij de LEGO DUPLO kampeerset zijn twee figuren inbegrepen die allebei in de auto passen. Ze beleven gezellige vakantiemomenten wanneer ze samen rond het kampvuur zitten om verhalen te vertellen en warme chocolademelk drinken.

Met educatief LEGO DUPLO speelgoed krijgen beginnende bouwers alle ruimte om zichzelf te uiten en hun fijne motoriek te ontwikkelen. Deze veelzijdige set met peutervriendelijke DUPLO stenen is een fantastisch verjaardagscadeau of een leuk kleinigheidje voor peuters die dol zijn op auto's en huizen bouwen. De auto en het huis zijn samen ongeveer 18 cm hoog, 30 cm lang en 10 cm breed. In de doos zitten 31 onderdelen.

Eigenschappen:

  • Dit LEGO DUPLO Stad Familiehuis op wielen bestaat uit een schattig huis dat kan worden bevestigd aan een speelgoedauto. Bij dit speelgoed voor peuters zijn twee figuren en talloze accessoires inbegrepen voor eindeloos veel speelplezier.
  • Jonge bouwers kunnen het speelgoedhuisje op wielen bouwen, het vastmaken aan de speelgoedauto en de LEGO DUPLO figuren van een volwassene en een kind op de autostoelen zetten en vertrekken naar de volgende vakantiebestemming.
  • Deze veelzijdige kampeerset met grote LEGO DUPLO stenen laat kinderen spelenderwijs hun creativiteit en fijne motoriek ontwikkelen door middel van leuke en leerzame rollenspellen.
  • Bij het leerzame peuterspeelgoed zijn een bestuurbare speelgoedauto, waarin de LEGO DUPLO figuren van een volwassene en kind passen, een huisje op wielen, een kampvuur, een beker en een pan inbegrepen.
  • Dit educatieve speelgoed voor peuters bevat eenvoudige instructies met afbeeldingen, plus een digitale handleiding in de LEGO Builder-app om nieuwe LEGO bouwers een vliegende start te geven.
  • LEGO-nr. 10986

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 2 tot 5 jaar
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO DUPLO
CE keurmerk:
Ja
Lees meer
Artikelnummer:
1994114
Barcodes:
5702017417011
5702017417011
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2023
Aantal minifiguren:
2
Aantal onderdelen:
31
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Stadsleven
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmetingen verpakking (cm):
28,6x12,5x26,3 (LxBxH)
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,917
Totaal aantal beoordelingen:
12
5702017417011
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
19.99

incl. BTW

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO DUPLO Stad familiehuis op wielen 10986
19.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?