LEGO DUPLO Wilde dieren van Afrika 10971

1992271
LEGO DUPLO Wilde dieren van Afrika 10971
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Deze LEGO DUPLO set laat je kennis maken met de schattige babydieren uit Afrika. Ontdek talloze avonturen op de opvouwbare 3D-speelmat. LEGO-nr. 10971

Ontdek een wereld vol fantasierijk speelplezier met de LEGO DUPLO Wilde dieren van Afrika-speelset. Deze leuke set bestaat uit twee dierenpoppetjes van een baby olifant en een baby giraf, bloemen en een boom waaraan de dierenfiguren kunnen knabbelen. Er is ook een opvouwbare 3D-speelmat met een boslandschap. Met dit veelzijdige speelgoed met schattige safari dieren uit Afrika leren kinderen zich op een leuke manier uiten en ontwikkelen ze hun fijne motoriek tijdens het spelen van urenlange rollenspellen. De dierenfiguren zijn speciaal ontwikkeld voor kleine handjes, zodat kinderen ze makkelijk kunnen vastpakken.

Met de opvouwbare 3D-speelmat van de savanne en de leuke speelgoeddieren in deze set kunnen peuters geweldige verhalen bedenken. Ontdek de wereld van LEGO DUPLO speelgoed. Deze is vakkundig ontworpen met leuke verhaallijnen, vrolijke kleuren, diverse personages en vele details om jouw kleintje een grote start in het leven te geven. Dit educatieve babyspeelgoed is een ideaal cadeau voor jonge dierenliefhebbers. Verras ze voor hun verjaardag, een feestdag of zomaar omdat het kan.

De speelmat is ongeveer 12 cm hoog, 17 cm breed en 12 cm diep. En de boom is ongeveer 8 cm hoog. De set bevat 10 onderdelen.

Eigenschappen:

  • Deze LEGO DUPLO dierenspeelgoedset laat peuters kennismaken met de schattige dieren van Afrika, met talloze leuke avonturen die ze kunnen ontdekken op de opvouwbare 3D-speelmat.
  • Met speelgoeddierfiguren van een babyolifant en giraf die peuters gemakkelijk kunnen oppakken en in deze kleurrijke speelset kunnen plaatsen.
  • Deze makkelijk te bouwen set bevat ook een boom en bloemen, en een opvouwbare 3D-speelmat, die kinderen kunnen gebruiken om te spelen dat ze de speelgoeddieren voeren en verzorgen.
  • Kleintjes leren met dit veelzijdige safari speelgoed om zichzelf te uiten en hun fijne motoriek te ontwikkelen, terwijl ze eindeloos veel pret beleven met de schattigste dierenfiguren van Afrika.
  • LEGO DUPLO speelgoed is speciaal ontworpen voor peuters, met boeiende verhaallijnen en kleurrijke figuren die ze met hun kleine handjes gemakkelijk kunnen vastpakken en neerzetten.
  • LEGO onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.
  • LEGO-nr. 10971

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 2 tot 4 jaar
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO DUPLO
CE keurmerk:
Ja
Lees meer
Artikelnummer:
1992271
Barcodes:
5702017153674
5702017153674
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2022
Aantal onderdelen:
10
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Dieren
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmetingen verpakking (cm):
14x6,7x19 (LxBxH)
Gewicht exclusief verpakking (gr):
226
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,667
Totaal aantal beoordelingen:
12
5702017153674
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
9.99

incl. BTW

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO DUPLO Wilde dieren van Afrika 10971
9.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Al voor 4.99 thuisbezorgd. Gratis verzending vanaf 20.-
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?