LEGO DUPLO Wilde dieren van de wereld 10975

1992275
LEGO DUPLO Wilde dieren van de wereld 10975
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • IceCat Video
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Met deze LEGO DUPLO set kunnen kinderen een wereldreis maken langs alle zeven continenten en de dieren die er leven ontmoeten. LEGO-nr. 10975

Urenlang speelplezier met deze LEGO DUPLO Wilde dieren van de wereld-set. Met deze set kun je je kind meenemen op een wereldreis langs alle zeven continenten en de dieren die er leven ontmoeten. Dit educatieve speelgoed voor kinderen bestaat uit 22 verschillende dieren in hun natuurlijke leefomgeving. De set zit boordevol authentieke details, zodat kleintjes de wereld kunnen ontdekken terwijl ze spelen.

Ontdek panda’s in Azië, leeuwen in Afrika, herten in Europa, een alpaca in Zuid-Amerika, een beer in Noord-Amerika, een koala in Australië, pinguïns op Antarctica en nog veel meer! Met de geluidssteen kunnen kinderen de geluiden van de dieren en de omgeving ontdekken, en dankzij de opvouwbare 3D-speelmat bij deze set komt de woonomgeving van de dieren tot leven.

Deze grote DUPLO set met wereldkaart en allerlei leuke dierenpoppetjes laat kinderen de wilde dieren van de wereld ontdekken terwijl ze bouwen en spelen. Tegelijkertijd ontwikkelen ze belangrijke cognitieve vaardigheden en leren ze meer over onbekende plekken. Deze uitgebreide LEGO DUPLO speelgoed set vol leerzame speelmogelijkheden is een geweldig cadeau voor kinderen die van dieren en de natuur houden.

 

Eigenschappen:

  • Neem je peuter mee op wereldreis om dieren uit alle zeven continenten van de wereld te ontdekken met dit leerzame LEGO DUPLO dieren speelgoed met een speelmat met wereldkaart, en 22 wilde dieren en planten die ze kunnen bouwen.
  • Inclusief dierenpoppetjes van panda’s uit Azië, leeuwen uit Afrika, herten uit Europa, een alpaca uit Zuid-Amerika, een beer uit Noord-Amerika, een koala uit Australië, pinguïns uit Antarctica, plus diverse planten en bomen.
  • Deze grote LEGO DUPLO dierenset bevat een geluidssteen inclusief batterijen, om geluiden van de omgeving en de dieren mee af te spelen, en een speelmat met een gedetailleerde uitvouwbare wereldkaart.
  • De set bestaat uit 142 stukjes.
  • LEGO DUPLO speelgoed is speciaal ontworpen voor peuters, met boeiende verhaallijnen en kleurrijke figuren die ze met hun kleine handjes gemakkelijk kunnen vastpakken en neerzetten.
  • De speelmat is ongeveer 99 cm breed en 50 cm diep. Het Europese gedeelte is ongeveer 25 cm hoog, 20 cm breed en 17 cm diep. De set bevat 142 onderdelen.
  • LEGO onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.
  • LEGO-nr. 10975
Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 2 tot 4 jaar
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO DUPLO
CE keurmerk:
Ja
Lees meer
Artikelnummer:
1992275
Barcodes:
5702017153728
5702017153728
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2022
Aantal onderdelen:
142
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Dieren
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmetingen verpakking (cm):
58,3x13,1x47,5 (LxBxH)
Gewicht exclusief verpakking (gr):
2918
Werkt op batterijen:
Ja
Soort batterij:
Knoopcel
Aantal batterijen:
3
Inclusief batterijen:
Ja
Gemiddelde algehele beoordeling:
5
Totaal aantal beoordelingen:
17
5702017153728
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
129.99 106.99

incl. BTW

Je bespaart 23.-

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO DUPLO Wilde dieren van de wereld 10975
106.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

Hard to FindLEGO Hard to Find

Ontdek alle zeer zeldzame LEGO sets

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?