LEGO Friends Lianns kamer 41739

1994129
LEGO Friends Lianns kamer 41739
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • IceCat Video
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Transformeer LEGO Friends Lianns kamer om in een kunststudio en ga creatief aan de slag met de artistieke Liann en dierenvriend Autumn. LEGO-nr. 41739

Kunstzinnige kinderen kunnen hun hart ophalen met deze LEGO Friends-Lianns kamerspeelset. Ze leren het energieke personage Liann kennen door haar slaapkamer met tekenbureau, erker en verborgen bed te bouwen en te verkennen. Ze beleven urenlang speelplezier terwijl ze de vriendschap tussen Liann en Autumn naspelen, of doen alsof ze een schilderij maken van Lianns huisdier Popcorn.

Bij deze set met speelgoed om te verzamelen zijn twee LEGO Friends-minipoppetjes inbegrepen van de personages Liann en Autumn. De speelset bevat ook een dierenfiguur van Popcorn de gekko, plus talloze accessoires voor de poppetjes zoals verftubes, paletten en schildersezels en andere knutselmaterialen. Met de meegeleverde speelgoeddonuts, bekers, stripboeken, een skateboard, mobiele telefoon, een pen en een terrarium voor het huisdier kunnen kinderen eindeloos veel fantasierijke verhalen bedenken.

In het LEGO Friends-universum spelen ze levensechte avonturen na met de nieuwe generatie personages. Verras hen die helemaal weg zijn van knutselen, kunst en leuke verhalen bedenken met deze leuke speelset als cadeau voor hun verjaardag, een feestdag of een andere gelegenheid. De kamer is ongeveer 8 cm hoog, 13 cm breed en 9 cm diep. In de doos zitten 204 onderdelen.

Eigenschappen:

  • Kinderen kunnen een kunstatelier in een slaapkamer bouwen en creatief aan de slag gaan met de minipoppetjes van kunstzinnige Liann en dierenliefhebber Autumn met deze LEGO Friends-Lianns kamerspeelset voor kinderen.
  • Deze leuke LEGO Friends-slaapkamerspeelset bevat een tekentafel, een knusse erker, een bed dat verstopt zit achter de boekenkast en een heleboel accessoires om de creativiteit op gang te helpen zoals verftubes, paletten en schildersezels.
  • De speelset is inclusief twee LEGO Friends-minipoppetjes: kunstliefhebber Liann en haar relaxte vriendin Autumn en nog meer accessoires voor de poppetjes zoals donuts, kopjes, stripboeken, een skateboard en een mobiele telefoon.
  • Knutselfans zullen het geweldig vinden om alle creatieve activiteiten in Lianns kamer te ontdekken. Ze kunnen zelfs spelen dat ze een portret schilderen van haar huisdier Popcorn - een schattige gekko die een eigen terrarium heeft.
  • Dit speelgoed om te verzamelen is onderdeel van een collectie LEGO Friends-slaapkamerspeelsets; kinderen kunnen alle kamers van de groep vrienden uit Heartlake City ontdekken. Bekijk ook Leo's kamer (41754) of Nova's kamer (41755).
  • LEGO-nr. 41739

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 6 tot 12 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Friends
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1994129
Barcodes:
5702017415246
5702017415246
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2023
Aantal minifiguren:
2
Aantal onderdelen:
204
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Stadsleven
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
9x13x8 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
18,7x6,1x20,5 (LxBxH)
Gemiddelde algehele beoordeling:
5
Totaal aantal beoordelingen:
2
5702017415246
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
19.99

incl. BTW

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO Friends Lianns kamer 41739
19.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

ActieLEGO® Loyalty spaaractie

Koop voor 150.- aan LEGO sets en spaar voor jouw GRATIS LEGO cadeau. Lees alles over LEGO Loyalty spaaractie. Geldig t/m 1-9-2024

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?