LEGO Friends ponywasstal 41696

1992252
LEGO Friends ponywasstal 41696
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Met deze LEGO Friend ponuwasstal set leren kinderen bouwen, terwijl ze samen met Mia en Daniel de ponyfiguur verzorgen op de boerderij. LEGO-nr. 41696

Verras kleine paardenliefhebbers met deze LEGO Friends ponywasstal. Kinderen kunnen Mia’s pony Meringue verzorgen in de paardenstal. Ze laten het paard op het ronddraaiende platform klimmen en geven haar dan een verfrissende douche. Vervolgens kunnen ze Daniel helpen om de manen van de pony te kammen en knippen, zodat ze er weer als een plaatje uitziet. Omdat Meringue zich zo goed heeft gedragen, verdient ze een appel als beloning!

LEGO Friends sets hebben slimme functies voor een snelle en leuke bouwervaring. Zo bevatten ze een handige startsteen, een stevige basis waarop kinderen hun speelset kunnen bouwen. Naast duidelijke gedrukte instructies beschikt deze set ook over interactieve digitale bouwinstructies in de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Hiermee kunnen kinderen tijdens het bouwen op hun model inzoomen en het draaien en visualiseren. Dit leuke speelgoed met LEGO Friends minipoppetjes is een geweldig cadeau voor kinderen die gek zijn op paarden. Verras ze voor hun verjaardag, kerst of een andere speciale gelegenheid.

De ponystal is ongeveer 8 cm hoog, 13 cm breed en 7 cm diep en neemt dus niet veel ruimte in beslag. De doos bevat 60 onderdelen.

Eigenschappen:

  • Dit boerderij speelgoed bestaat uit een paardenstal met een draaiplateau, waarmee kinderen kunnen spelen dat ze het paard wassen.
  • Kinderen kunnen de pony Meringue helpen om op het ronddraaiende platform te klimmen om haar een verfrissende douche te geven en ze kunnen Daniel helpen om de manen van het speelgoed paard te kammen, zodat ze er weer als een plaatje uitziet.
  • Inclusief LEGO Friends minipoppetjes van Mia en Daniel en een figuur van een pony, plus diverse leuke details zoals een vlinder, appel, verzorgingsaccessoires en een drinkbak.
  • Deze eenvoudig te bouwen LEGO 4+ set bevat een handige startsteen: kinderen kunnen deze stevige basis gebruiken om de paardenstal te bouwen.
  • LEGO Friends speelgoedsets stimuleren de empathie en fantasie van kinderen.
  • LEGO onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.
  • LEGO-nr. 41696

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 4 tot 10 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Friends
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1992252
Barcodes:
5702017152707
5702017152707
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2022
Aantal minifiguren:
2
Aantal onderdelen:
60
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Manege
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
7x13x8 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
15,6x6x14 (LxBxH)
Gewicht exclusief verpakking (gr):
129
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,75
Totaal aantal beoordelingen:
12
5702017152707
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
9.99

incl. BTW

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO Friends ponywasstal 41696
9.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Al voor 4.99 thuisbezorgd. Gratis verzending vanaf 20.-
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?