LEGO Friends Recycle vrachtwagen 41712

1992257
LEGO Friends Recycle vrachtwagen 41712
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • IceCat Video
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

De LEGO Friends Recycle vrachtwagen heeft drie verschillende compartimenten voor papier, glas en gft afval. LEGO-nr. 41712

Geeft je ook zo om het milieu? Dan is de LEGO Friends Recycle vrachtwagen zeker iets voor jou. Kinderen rijden rond in een vuilniswagen en gaan het strand op met LEGO Friends Emma en River. Op het strand verzamelen ze zwerfafval, zodat de dieren veilig blijven.

Dit educatieve speelgoed bestaat uit een vuilniswagen met 3 aparte compartimenten om het afval te sorteren in de categorieën papier, glas en gft-afval. Bij de set zijn twee LEGO Friends minipoppetjes inbegrepen en een figuur van een wasbeertje. Om het spel tot leven te brengen zijn er bovendien allerlei leuke accessoires inbegrepen, zoals een schep en een afvalprikker. De vuilniswagen heeft een mechanische arm waarmee kinderen de afvalcontainers kunnen grijpen en het afval in de juiste bak kunnen gooien. Door aan de hendel te trekken, komt het afval in de bakken van de vuilniswagen terecht.

Iedereen kan dit gave recyclevoertuig bouwen. Er zit niet alleen een stapsgewijze papieren handleiding bij; kinderen kunnen ook gebruik maken van interactieve digitale bouwinstructies. Ze zijn beschikbaar in de gratis LEGO Bouwinstructies-app en hebben allerlei leuke interactieve tools om het bouwmodel te bekijken en erop in te zoomen.

De vrachtwagen is ongeveer 7 cm hoog, 15 cm lang en 6 cm breed. De doos bevat 259 onderdelen.

Eigenschappen:

  • Deze educatieve LEGO Friends Recycle vrachtwagen-set bestaat uit een vuilniswagen met laadfunctie, losse afvalcontainers en zitplekken in de cabine voor de twee minipoppetjes, plus een wasbeer, om kinderen te leren over recycling en dierenbescherming.
  • De vuilniswagen heeft drie verschillende compartimenten voor papier, glas en afval: kinderen kunnen het afval sorteren en in de juiste bak gooien; daarna gebruiken ze de mechanische arm van de vrachtwagen om het afval in de bakken te laden.
  • Inclusief twee LEGO Friends minipoppetjes: Emma en River, plus een dierenfiguur van een wasbeer en allerlei speelgoed accessoires, zoals een kwast en een afvalprikker, een banaan, kersen en een opruimbord voor op het strand.
  • Kinderen kunnen Emma en River helpen om het strand op te ruimen door de afvalprikkers en het schepje te gebruiken, vervolgens kunnen ze het afval sorteren en op de vuilniswagen springen om de volgende plek op te ruimen.
  • LEGO Friends speelgoedsets stimuleren de empathie en fantasie van kinderen.
  • LEGO onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.
  • LEGO-nr. 41712

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 6 tot 10 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Friends
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1992257
Barcodes:
5702017154114
5702017154114
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2022
Aantal minifiguren:
2
Aantal onderdelen:
259
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Stadsleven
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
15x6x7 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
21x13,7x25,5 (LxBxH)
Gewicht exclusief verpakking (gr):
343
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,95
Totaal aantal beoordelingen:
20
5702017154114
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
19.99

incl. BTW

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO Friends Recycle vrachtwagen 41712
19.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?