LEGO Marvel Ghost Rider Mech & motor 76245

1994160
LEGO Marvel Ghost Rider Mech & motor 76245
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Deze LEGO Marvel Super Heroes Ghost Rider Mech & motor set voor kinderen vanaf 7 jaar bestaat uit een beweegbare mecha actiefiguur die kinderen kunnen bevestigen aan een uitvergrote speelgoedmotor. LEGO-nr. 76245

Laat kinderen vanaf 7 jaar geweldige motoravonturen bedenken met de supergrote LEGO Marvel Super Heroes Ghost Rider Mech & motor set met bouwbaar superhelden speelgoed. Dit LEGO Marvel constructiespeelgoed bestaat uit een Ghost Rider mecha actiefiguur, een uitvergrote motor waar de mecha op kan zitten en een LEGO minifiguur van Ghost Rider. Kinderen plaatsen het personage in de cockpit van de Ghost Rider mecha. De verstelbare mecha actiefiguur heeft beweegbare armen, benen en handen, waardoor hij in diverse poses kan worden neergezet voor eindeloze speel- en displaymogelijkheden.

 

De afneembare ketting nodigt kinderen uit om fantasierijke actieverhalen te bedenken, terwijl ze met de supergrote mecha op zoek gaan naar slechteriken. De speelgoedmotor kan zelfstandig blijven staan en is voorzien van uitlaatvlammen. Voor extra digitaal plezier heeft de LEGO Builder app intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun LEGO superhelden set in 3D kunnen bekijken tijdens het bouwen. Dit prachtige LEGO Marvel constructiespeelgoed biedt kinderen eindeloze fantasierijke bouw- en speelmogelijkheden.

 

Eigenschappen:

  • Dit LEGO Marvel constructiespeelgoed voor kinderen vanaf 7 jaar bestaat uit een megagrote, beweegbare mecha actiefiguur die kinderen kunnen bevestigen aan een uitvergrote speelgoedmotor, plus een coole LEGO minifiguur van Ghost Rider.
  • Slechteriken maken geen schijn van kans tegenover de volledig verstelbare Ghost Rider mecha actiefiguur met beweegbare armen, verpletterende handen en een zielenvangende ketting.
  • De supergrote bouwbare speelgoedmotor kan rechtop staan zonder ondersteuning, en beschikt over supercoole vlammende uitlaatpijpen en een zit-element, om er zeker van te zijn dat de mecha actiefiguur op de motor blijft zitten tijdens het rijden.
  • Kinderen kunnen de LEGO minifiguur van Ghost Rider in de cockpit van de mecha actiefiguur plaatsen, en wanneer ze even klaar zijn met spelen kunnen ze dit bouwbare Marvel speelgoed vol trots neerzetten op hun kamer.
  • Afmetingen: de motor is zonder de mecha ca. 10 cm hoog, 30 cm lang en 7 cm breed.
  • Bestaat uit 264 onderdelen.
  • LEGO-nr. 76245
Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 7 tot 14 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Marvel
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1994160
Barcodes:
5702017419657
5702017419657
Aantal minifiguren:
1
Aantal onderdelen:
264
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Kleur:
Zwart
Materiaal:
Kunststof
Afmetingen verpakking (cm):
21,3x19,1x26 (LxBxH)
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,454
Totaal aantal beoordelingen:
11
5702017419657
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
34.99 30.99

incl. BTW

Je bespaart 4.-

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO Marvel Ghost Rider Mech & motor 76245
30.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?