LEGO Marvel Hulk mechapantser 76241

1994162
LEGO Marvel Hulk mechapantser 76241
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Kinderen bedenken hun eigen spannende gevechten met dit coole LEGO Marvel Super Heroes Hulk mechapantser. Het actiefiguur beschikt over beweegbare ledematen. LEGO-nr. 76241

Verras een Marvel Avengers fan met een indrukwekkend verzamelitem: de LEGO Marvel Hulk mechapantser figuur. Deze machtige, beweegbare mecha brengt reusachtige Marvel avonturen tot leven in de handen van kinderen vanaf 6 jaar. Kinderen plaatsen de Hulk LEGO minifiguur in de cockpit van de grote mecha, klaar om de gigantische vechtmachine naar zijn volgende missie te brengen.

 

De volledig verstelbare mecha actiefiguur beschikt over beweegbare armen, benen en vingers, zodat hij steeds in een andere houding kan worden geplaatst. Zo hebben kinderen eindeloos veel mogelijkheden om met de Hulk LEGO figuur te spelen en deze vol trots neer te zetten op hun kamer. Met de meegeleverde 'stenen' pilaar kunnen ze fantasierijke verhalen vol actie bedenken. Voor extra bouwplezier is er de LEGO Builder app, met intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model kunnen visualiseren tijdens het bouwen. Met LEGO Marvel constructie speelgoed stappen kinderen in de schoenen van hun favoriete superhelden, zoals de Hulk, Spider-Man en Iron Man.

 

Eigenschappen:

  • Jonge superhelden kunnen de machtige Hulk veranderen in een nog grotere en betere vechtmachine met dit constructiespeelgoed, dat bestaat uit een bouwbare LEGO Marvel Super Heroes Hulk mechapantser figuur.
  • Deze LEGO Marvel Avengers bouwset bestaat uit een bouwbare Hulk mecha figuur met verstelbare armen, benen en verpletterende armen, plus een cockpit die open kan en waar ruimte is voor de Hulk LEGO minifiguur.
  • Kinderen kunnen de Hulk LEGO minifiguur in de cockpit van de volledig verstelbare mecha actiefiguur plaatsen, vervolgens kunnen ze de ledematen van de mecha verstellen en deze klaarmaken voor het duel en de missies die daarop volgen.
  • Bij de set zit een 'stenen' pilaar die kinderen kunnen gebruiken voor fantasierijke rollenspellen vol actie; en wanneer kinderen even klaar zijn met spelen ziet de indrukwekkende Hulk LEGO figuur er fantastisch uit als blikvanger in een kinderkamer.
  • Afmetingen: ca. 12 cm hoog.
  • Bestaat uit 138 onderdelen.
  • LEGO-nr. 76241

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 6 tot 12 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Marvel
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1994162
Barcodes:
5702017419619
5702017419619
Aantal minifiguren:
1
Aantal onderdelen:
138
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Film, TV & boeken
Figuren:
Avengers, Disney, Hulk, Marvel
Kleur:
Groen
Materiaal:
Kunststof
Afmetingen verpakking (cm):
14,5x4,9x19,3 (LxBxH)
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,75
Totaal aantal beoordelingen:
12
5702017419619
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
14.99

incl. BTW

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO Marvel Hulk mechapantser 76241
14.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Al voor 4.99 thuisbezorgd. Gratis verzending vanaf 20.-
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?