LEGO Minecraft de Eindarena 21242

1994140
LEGO Minecraft de Eindarena 21242
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Met deze LEGO Minecraft de Eindarena bouwset kun je spannende verhalen naspelen. De set bevat Lava, Enderdraak en Enderman-figuurtje. LEGO-nr. 21242

Beleef de meest spannende Minecraft-confrontaties met de LEGO Minecraft-De Eindarena. Kinderen zullen al hun Minecraft-vaardigheden nodig hebben om de actie in deze leuke set met constructiespeelgoed te overleven.

Een Endstrijder en een drakenboogschutter komen bij elkaar voor een confrontatie in de Minecraft-arena. De strijders zijn uitgerust met harnassen en wapens om gevaren te trotseren. Met een druk op de knop schieten lavablokken uit de bek van het standbeeld van de Enderdraak. Vervolgens schuift de beweegbare vloer uit elkaar om een poel van lava onder de voeten van de strijders te onthullen. Er zijn extra speelmogelijkheden met poppetjes van twee bekende Minecraft-mobs, waaronder een enderman en een shulker en accessoires uit de game, waaronder een gouden wortel en een toverdrankje.

Van vijandige mobs afweren tot zeldzame grondstoffen delven: met LEGO Minecraft-speelgoed beleven kinderen eindeloos veel spannende avonturen. Deze veelzijdige bouw- en speelset is een fantastisch Minecraft-cadeau voor jongens en meisjes die gek zijn op gamen en draken. De Eindarena is ongeveer 13 cm hoog, 17 cm breed en 13 cm diep. In de doos zitten 252 onderdelen.

Eigenschappen:

  • Fans van de Minecraft-game kunnen hun talenten goed gebruiken om de uitdagingen in LEGO Minecraft-De Eindarena te doorstaan; met dit veelzijdige constructiespeelgoed, compleet met Minecraft-poppetjes, kunnen meerdere spelers tegen elkaar spelen.
  • Spelers kunnen een Endstrijder en een bewapende drakenboogschutter tegen elkaar laten strijden in de legendarische Minecraft-arena. Bij het bouwspeelgoed zijn ook Minecraft-mobs inbegrepen: een enderman en een shulker.
  • Dit speelgoed zit vol leuke functies: de beweegbare vloer kan uit elkaar worden geschoven om een kokendhete lavapoel onder de strijders te onthullen, terwijl lavablokken met een druk op de knop de lucht in worden geschoten.
  • Na afloop van het duel kunnen kinderen de LEGO Minecraft-poppetjes helpen om te genezen door de accessoire-elementen van een gouden wortel en een toverdrankje te gebruiken, zodat ze klaar zijn voor nog meer actie.
  • Geef ze nog meer speelmogelijkheden door hun LEGO Minecraft-universum uit te breiden met nog meer coole sets, zoals Het Moerasavontuur (21240) en Het Bijenhuisje (21241).
  • LEGO-nr. 21242

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 8 tot 16 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Minecraft
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1994140
Barcodes:
5702017415673
5702017415673
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2023
Aantal minifiguren:
4
Aantal onderdelen:
252
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Fantasy
Figuren:
Minecraft
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
13x17x13 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
18,9x6,8x26,3 (LxBxH)
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,929
Totaal aantal beoordelingen:
14
5702017415673
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
24.99

incl. BTW

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO Minecraft de Eindarena 21242
24.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?