LEGO Minecraft het Bijenhuisje 21241

1994141
LEGO Minecraft het Bijenhuisje 21241
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

LEGO Minecraft Het Bijenhuisje bestaat uit een bouwbaar huis met een spelersfiguur in de vorm van een honingbeer, een babyzombie, 3 bijen en een boze bij, plus talloze leuke accessoires. LEGO-nr. 21241

Minecraft spelers vanaf 8 jaar zullen bijzzzzonder blij zijn als ze LEGO Minecraft het Bijenhuisje verkennen. Dit leuke constructiespeelgoed zit vol speelmogelijkheden, zowel binnen als buiten het huisje. Spelers gebruiken hun creatieve Minecraft bouwtalent om een huis in de vorm van een bij te bouwen. Dankzij het afneembare dak kunnen kinderen eenvoudig bij de binnenkant van het huis. Buiten vinden ze een bijenkorf om honing te oogsten, een Minecraft boerderij om gewassen te verbouwen en vijandige mobs om zich tegen te verdedigen.

 

De set bevat een Minecraft figuur in de vorm van een honingbeer, een babyzombie, 3 bijen en 1 boze bij. Er is ook een functie waarmee 2 bijen rond de boom kunnen racen door ze snel aan te tikken. Met de LEGO Builder app kunnen kinderen het model op een intuïtieve manier bekijken, draaien en erop inzoomen. Deze bouwbare versie van de Minecraft game is geweldig speelgoed voor jongens en meisjes die dol zijn op dieren en gamen.

 

Eigenschappen:

  • LEGO Minecraft het Bijenhuisje bestaat uit een bouwbaar huis met een spelersfiguur in de vorm van een honingbeer, een babyzombie, 3 bijen en een boze bij, plus talloze leuke accessoires om de beroemde Minecraft game naar een hoger level te brengen.
  • Het Minecraft huis in de vorm van een bij heeft een afneembaar dak, zodat kinderen makkelijk in het huis kunnen spelen, waar ze een heleboel toffe elementen en activiteiten kunnen ontdekken, zoals een vlam-element, een pot met honing en honingraat.
  • Buiten bij het Minecraft huis kunnen kinderen honing uit de bijenkorf verzamelen, gewassen verbouwen op de boerderij en vijandige mobs op afstand houden.
  • Minecraft spelers vanaf 8 jaar zullen bijzzzonder blij zijn wanneer ze de boze bijen om de boom heen laten racen door ze snel aan te tikken, of wanneer ze strijden tegen een babyzombie terwijl ze hun basis in de vorm van een bij bouwen.
  • Afmetingen: ca. 10 cm hoog, 14 cm breed en 8 cm diep.
  • Bestaat uit 254 onderdelen.
  • LEGO-nr. 21241

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 8 tot 16 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Minecraft
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1994141
Barcodes:
5702017415161
5702017415161
Aantal minifiguren:
2
Aantal onderdelen:
254
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Film, TV & boeken
Figuren:
Minecraft
Kleur:
Geel, Groen
Materiaal:
Kunststof
Afmetingen verpakking (cm):
18,9x6,6x26 (LxBxH)
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,714
Totaal aantal beoordelingen:
21
5702017415161
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
19.99

incl. BTW

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO Minecraft het Bijenhuisje 21241
19.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?