LEGO Minecraft uitvalbasis zwaard 21244

1994138
LEGO Minecraft uitvalbasis zwaard 21244
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Complete LEGO Minecraft uitvalbasiszwaard met figuurtjes van Creeper en Skelet. Een musthave voor een echte fan. LEGO-nr. 21244

Maak een Minecraft-liefhebber blij met dit gigantische diamanten zwaard! Het LEGO Minecraft uitvalbasis zwaard gebruikt het kostbare wapen uit de populaire game als ontwerp voor een supercoole basis waar kinderen kunnen relaxen en explosieve confrontaties kunnen aangaan.

Dit veelzijdige bouwspeelgoed zit vol mogelijkheden: kinderen bouwen een Minecraft-basis in de vorm van een enorm diamanten zwaard en verdedigen dit tegen vijandige mobs. Buiten staan figuren van een schildwacht en strijder-bewaker op wacht. De twee schieters aan de voorkant zorgen voor extra vuurkracht. Bij deze leuke set met LEGO constructiespeelgoed zijn Minecraft-figuren van een Creeper en een skelet inbegrepen, plus een varken en een Allay met folievleugels. Een hendel onder aan de toren zorgt voor een explosie die een deel van het bouwwerk laat instorten. Kinderen beleven nog meer plezier aan het bouwproces wanneer ze de LEGO Builder-app met intuïtieve zoom- en draaifuncties gebruiken tijdens het bouwen.

Wil je een kind dat gek is op games en avonturen verrassen? Deze LEGO Minecraft-set is een ideaal cadeau voor kinderen. De uitvalbasis is ongeveer 21 cm hoog, 25 cm breed en 11 cm diep. In de doos zitten 427 onderdelen.

Eigenschappen:

  • Minecraft liefhebbers zullen het geweldig vinden om deze uitvergrote versie van het kostbaarste wapen uit de Minecraft-game te bouwen en te verkennen: LEGO Minecraft-Uitvalbasis Zwaard zit vol avonturen en confrontaties.
  • Kinderen kunnen een uitvalbasis bouwen in de vorm van een gigantisch diamanten zwaard; een fijne chillplek met een tafel, koekjes en een jukebox, waar ze een plaatje kunnen 'draaien'.
  • Aan de voorkant bevinden zich twee schieters die ze kunnen gebruiken om de uitvalsbasis te verdedigen tegen vijandige Minecraft-mobs. Met een hendel aan de onderkant van de toren kunnen ze een deel van het bouwwerk tot ontploffing laten komen.
  • Inclusief Minecraft-poppetjes van populaire personages: een schildwacht, strijder-bewaker en Allay, plus figuren van een skelet, een Creeper en een dierenfiguur van een varken.
  • Wanneer de uitvalsbasis verdedigd is en kinderen klaar zijn met spelen ziet het grote model van een Minecraft-zwaard er fantastisch uit als pronkstuk in een kinderkamer.
  • LEGO-nr. 21244

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 8 tot 16 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Minecraft
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1994138
Barcodes:
5702017415796
5702017415796
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2023
Aantal minifiguren:
5
Aantal onderdelen:
427
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Fantasy
Figuren:
Minecraft
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
11x25x21 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
28,3x16,2x26 (LxBxH)
Gemiddelde algehele beoordeling:
5
Totaal aantal beoordelingen:
14
5702017415796
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
44.99 40.99

incl. BTW

Je bespaart 4.-

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO Minecraft uitvalbasis zwaard 21244
40.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

ActieLEGO® Loyalty spaaractie

Koop voor 150.- aan LEGO sets en spaar voor jouw GRATIS LEGO cadeau. Lees alles over LEGO Loyalty spaaractie. Geldig t/m 1-9-2024

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?