LEGO NINJAGO Elementaire draak vs. de keizerins mecha 71796

1996333
LEGO NINJAGO Elementaire draak vs. de keizerins mecha 71796
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Deze LEGO NINJAGO Elementaire draak vs. de keizerins mecha ninjaspeelset laat kinderen hun eigen spannende gevechten verzinnen. Inclusief 6 minifiguren. LEGO-nr. 71796

Ninjafans van 9 jaar en ouder kunnen een epische confrontatie uit de NINJAGO Dragons Rising tv-serie naspelen met Elemental Dragon vs. The Empress Mecha bouwspeelgoedset.

 

De grote LEGO set bevat een angstaanjagende Jiro vuurdraakfiguur, die kan worden geüpgraded door gouden zwaardvleugels en noppenschieters van een vliegend voertuig toe te voegen. Neem het op tegen de verstelbare gouden mecha NINJAGO actiefiguur van de keizerin, die een groot zwaard hanteert.

 

Deze indrukwekkende speelset is inclusief 6 minifiguren. Jay, Sora en Zane komen elk met 2 gouden katana's om het trio van Lord Ras met zijn hamer, keizerin Beatrix met haar Imperium-zwaard en een Imperium Guard met een staf te verslaan. Het bevat tevens een geel drakenkrachtelement waar de personages om kunnen strijden. Laat de LEGO Builder-app jou en je kind begeleiden op een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur voor een leuke digitale ervaring. Zoom in en draai modellen in 3D, sla sets op en houd je voortgang bij.

 

LEGO NINJAGO bouwspeelgoed neemt fans mee naar een spannende wereld vol fantasie-actie waar kinderen een team kunnen vormen met hun favoriete ninja voor spannende actiespellen. Deze LEGO NINJAGO set met een angstaanjagende drakenfiguur en mecha-actiefiguur is schitterend bouwspeelgoed boordevol actie voor kinderen van 9 jaar en ouder.

 

Eigenschappen:

  • Met de LEGO NINJAGO Elementaire draak vs. de keizerin mecha bouwspeelgoedset kunnen kinderen vanaf 9 jaar gevechten uit de NINJAGO Dragons Rising tv-serie naspelen.
  • Bevat een speelgoeddraak van de angstaanjagende Jiro en een gouden mecha-actiefiguur met een groot zwaard, plus een vliegervoertuig met gouden zwaarden en noppenschieters.
  • De verstelbare vuurdraakfiguur kan worden geüpgraded door gouden zwaardvleugels en noppenschieters uit het vliegende voertuig toe te voegen om het op te nemen tegen de mecha van de keizerin.
  • De grote LEGO set bevat 6 NINJAGO minifiguren, waaronder Jay, Sora en Zane, elk met 2 gouden katana's.
  • Klaar om het op te nemen tegen de ninja zijn Lord Ras en zijn hamer, keizerin Beatrix met haar Imperium-zwaard en een Imperium Guard-minifiguur met een staf?
  • Jiro de elementaire draak is meer dan 25 cm lang en kan worden tentoongesteld in kinderkamers nadat ze er gewaagde botsingen mee hebben gespeeld.
  • Bestaat uit 1.038 stukjes.
  • LEGO-nr. 71796
Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 9 tot 16 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Ninjago
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1996333
Barcodes:
5702017413105
5702017413105
Aantal minifiguren:
6
Aantal onderdelen:
1038
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Fantasy
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmetingen verpakking (cm):
53,5x8,1x28,3 (LxBxH)
Gewicht exclusief verpakking (gr):
1207
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,571
Totaal aantal beoordelingen:
14
5702017413105
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
104.99 78.74

incl. BTW

Je bespaart 26.25.-
Actie

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO NINJAGO Elementaire draak vs. de keizerins mecha 71796
78.74

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?