LEGO Speed Champions Ford Mustang Dark Horse sportwagen 76920

1999444
LEGO Speed Champions Ford Mustang Dark Horse sportwagen 76920
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Kinderen en autoliefhebbers zullen dol zijn op deze LEGO Speed Champions Ford Mustang speelgoedauto om te bouwen, snelle actiescènes mee na te spelen en op een mooi plekje neer te zetten. LEGO-nr. 76920

De LEGO Speed Champions Ford Mustang Dark Horse sportwagen is een realistische LEGO versie van het krachtige model van de bekende Amerikaanse autofabrikant. Kinderen vanaf 9 jaar zullen het geweldig vinden om deze blauwe speelgoedauto te verzamelen, te bouwen en neer te zetten als ze klaar zijn met spelen.

 

De Ford Mustang speelgoedauto heeft verschillende authentieke kenmerken: de achtervleugel, opvallende grille, koplampen, uitlaatpijpen, Ford logo's en het gedetailleerde interieur met een versnellingspook en dashboard. Deze bouwbare LEGO auto is ook inclusief een afneembaar dak en een minifiguur van een bestuurder met een Dark Horse hoody.

 

Met Speed Champions bouwsets kunnen kinderen en autoliefhebbers replicaversies bouwen van bekende voertuigen. Ze zullen het geweldig vinden om de modellen met opvallende details te maken van LEGO stenen. Elk model kan worden gemaakt met behulp van de LEGO Builder app, die jou en je kind begeleidt op een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur.

 

Eigenschappen:

 

  • Een LEGO Speed Champions Ford Mustang Dark Horse sportwagenmodel voor kinderen vanaf 9 jaar en volwassen verzamelaars van automodellen.
  • De bouwbare auto is inclusief een afneembaar dak en een minifiguur van een coureur met een helm, pruik en een moersleutel die een Dark Horse hoody draagt, die kinderen achter het stuur kunnen plaatsen.
  • De Ford Mustang Dark Horse sportwagen heeft een opvallende achtervleugel, grille, koplampen, uitlaatpijpen, Ford logo's en een gedetailleerd interieur.
  • LEGO automodel om neer te zetten: nadat kinderen het Ford speelgoed hebben meegenomen voor een rit over het circuit of de straten van de stad, kunnen ze het vol trots op een plank of nachtkastje neerzetten.
  • Deze bouwbare autoset biedt een leuke bouw- en speelervaring voor kinderen vanaf 9 jaar of voor volwassen verzamelaars van automodellen.
  • Modellen van bekende auto's om mee te spelen en neer te zetten – met LEGO Speed Champions sets kunnen kinderen en autoliefhebbers replicaversies bouwen van een aantal bekende voertuigen.
  • Deze LEGO Ford auto met 344 onderdelen is ca. 4 cm hoog, 15 cm lang en 7 cm breed.
  • LEGO-nr. 76920

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 9 tot 16 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Speed Champions
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1999444
Barcodes:
5702017583730
5702017583730
Aantal onderdelen:
344
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Voertuigen
Kleur:
Blauw
Afmetingen verpakking (cm):
36,9x14,4x26,3 (LxBxH)
Gewicht exclusief verpakking (gr):
343
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,973
Totaal aantal beoordelingen:
37
5702017583730
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
26.99

incl. BTW

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO Speed Champions Ford Mustang Dark Horse sportwagen 76920
26.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?