• Home
  • LEGO Super Mario: ontdek het hier! | Intertoys
LEGO Super Mario

Super Mario™ komt tot leven bij je thuis

Breng je favoriete Italiaanse loodgieter tot leven bij je thuis met de LEGO Super Mario sets. De pret begint met een Luigi (71387), Peach (71403) of Mario (71360) startset. Daarin vind je een interactief figuur waarmee je na het bouwen de leukste scènes uit de Super Mario games kunt naspelen. Lees meer Met de vele uitbreidingssets en power-uppakketten vergroot je het plezier.

Spring met het Luigi, Peach of Mario poppetje van punt naar punt door lava, gras, ijs en woestijn en verzamel munten terwijl je het opneemt tegen allerlei vijanden. Lukt het jou om ze allemaal te verslaan? Laat het avontuur beginnen!
Toon minder

Let op: je hebt LEGO Super Mario, Peach of Luigi nodig om te spelen. Deze personages zijn alleen te vinden in de LEGO Super Mario startsets.

Interactief plezier voor jong en oud

Met de LEGO Super Mario startsets beleven kinderen en volwassenen urenlang interactief plezier. Activeer het Luigi, Peach of Mario poppetje door deze op de groene pijp te plaatsen. Vervolgens begint het avontuur. Beweeg de interactieve figuur door de game en scan de barcodes die je onderweg tegenkomt.

Met de LEGO Super Mario startsets beleven kinderen en volwassenen urenlang interactief plezier. Activeer het Luigi, Peach of Mario poppetje door deze op de groene pijp te plaatsen. Vervolgens begint het avontuur. Beweeg de interactieve figuur door de game en scan de barcodes die je onderweg tegenkomt.
Lees meer Daarnaast kunnen de Mario figuren via Bluetooth met elkaar verbonden worden. Deel het plezier door je LEGO Mario poppetje te synchroniseren met dat van iemand anders en neem het samen op tegen de grootste vijanden. Dolle pret verzekerd!

Combineer de startsets met LEGO Super Mario uitbreidingssets en power-uppakketten om unieke levels te creëren voor nog meer plezier. Er zijn ook speciale LEGO Super Mario bouwpakketten voor volwassenen, zoals de Nintendo Entertainment System (71374) en de 64-vraagtekenblok (71395) set. Deze zijn nog uitdagender en ideaal voor het oprakelen van de mooiste jeugdherinneringen!
Toon minder

Kinderen kunnen de LEGO Super Mario sets op allerlei manieren herbouwen en combineren met spannende nieuwe LEGO sets om nog meer scènes uit de games na te spelen of hun fantasie gebruiken om hun eigen levels te bouwen. Er komt dus nooit écht een einde aan de LEGO Super Mario avonturen.

In de LEGO Super Mario collectie vind je ook zeldzame verzamelbare LEGO Hard to Find bouwpakketten voor volwassenen en kinderen. Deze zijn lastig verkrijgbaar maar zijn wel bij Intertoys te koop. Deze Super Mario collectibles maken jouw eigen interactieve Super Mario wereld nog unieker!

De LEGO Super Mario makersset: creatieve gereedschapskoffer (71418) helpt kinderen met het ontwikkelen en uiten van hun creativiteit. De set zit boordevol leuke LEGO Super Mario figuren en accessoires zoals bomen, vruchten, Wendy, Goomba, Yoshi, een checkpointvlag en nog veel meer.

(Her)ontdek de Super Mario wereld

LEGO Super Mario speelgoed laat kinderen vanaf 6 jaar de Super Mario wereld ervaren als nooit tevoren. De sets combineren de nieuwste digitale technologie en ouderwets bouwen op de leukste manier. Dit Mario speelgoed is een fantastisch cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen die houden van Super Mario of LEGO bouwstenen.