LEGO Technic sneeuwruimer 42148

1994175
LEGO Technic sneeuwruimer 42148
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • IceCat Video
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Kinderen vanaf 7 jaar die van wintersport houden, zullen veel plezier beleven aan deze LEGO Technic sneeuwruimer speelgoedset. LEGO-nr. 42148

Met dit educatieve speelgoed verkennen kinderen spelenderwijs de verschillende functies van de sneeuwruimer - zoals de bewegende rupsbanden en de hendels die de schop en schuiver omhoog en omlaag bewegen.


Met deze LEGO Technic 2-in-1 winter set kunnen kinderen 2 verschillende modellen van LEGO voertuigen bouwen: een speelgoed sneeuwschuiver, die ze vervolgens kunnen ombouwen tot een sneeuwscooter. Met dit veelzijdige constructie speelgoed zullen ze eindeloos veel speelplezier op de piste beleven! Laat de LEGO Builder app jou en je kind begeleiden tijdens het eenvoudige en intuïtieve bouwavontuur. Zoom in en bekijk modellen in 3D, sla sets op en houd je voortgang bij.


Dankzij de realistische bewegingen en mechanismen van het LEGO Technic bouwspeelgoed kunnen jonge LEGO bouwers op een laagdrempelige en levensechte manier kennismaken met de wereld van techniek. Deze geavanceerde bouwset is een fantastisch cadeau voor kinderen die geïnteresseerd zijn in voertuigen en technisch speelgoed.


Eigenschappen:

  • Stimuleer een kind vanaf 7 jaar om te beginnen aan een leuke bouwuitdaging met de 2-in-1 LEGO Technic Sneeuwruimer set, met realistische modellen van wintersportvoertuigen.
  • Kinderen kunnen de realistische details van de speelgoed sneeuwschuiver bewonderen, zoals bewegende rubberen rupsbanden en hendels om de schop en de schuiver omhoog en omlaag te bewegen.
  • Met dit bouwspeelgoed wordt bouwen nóg leuker; kinderen halen het model van een LEGO Technic sneeuwruimer voertuig uit elkaar en bouwen deze vervolgens om naar een sneeuwscooter, voor nog meer leuke avonturen op de piste.
  • LEGO Technic educatief constructie speelgoed laat kinderen op een realistische en laagdrempelige manier kennismaken met de wereld van mechanica en techniek.
  • Dit LEGO Technic 2-in-1 constructie speelgoed is een origineel cadeau voor een verjaardag of een andere gelegenheid, voor kinderen vanaf 7 jaar die helemaal weg zijn van voertuigen, winter en wintersport.
  • LEGO-nr. 42148
Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 7 tot 12 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Technic
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1994175
Barcodes:
5702017400082
5702017400082
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2022
Aantal onderdelen:
178
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmetingen verpakking (cm):
14x4,4x15,8 (LxBxH)
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,667
Totaal aantal beoordelingen:
15
5702017400082
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
9.99

incl. BTW

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO Technic sneeuwruimer 42148
9.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Al voor 4.99 thuisbezorgd. Gratis verzending vanaf 20.-
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?