Lilo & Stitch

Ben jij ook zo gek op Lilo & Stitch? Haal je hart op met de leukste Lilo & Stitch spullen! Van een grote Stitch knuffel tot een te gekke rugzak met jouw favoriete Disneyfiguren, bij Intertoys vind je voor iedere fan wel iets leuks. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 25  producten
1 - 24 van 25  producten

Maak kennis met al het Lilo & Stitch speelgoed

Lilo en Stitch zijn twee personages uit de geliefde Disneyfilm en -serie Lilo & Stitch. Samen leren het Hawaïaanse meisje en haar ondeugende, buitenaardse “puppy” alles over vriendschap, liefde en ‘ohana’, wat in het Hawaïaans familie betekent.


In ons assortiment vind je allerlei leuke spullen dat de harten van fans sneller doet kloppen. Van een Stitch pyjama tot kussen, met de schitterende Lilo & Stitch spullen van Intertoys ontdek je alles om de magie van Ohana zelf te beleven.


Op zoek naar een cadeau voor een Disney-liefhebber of ben je zelf een grote fan? Voeg een Funko Pop! van Stitch toe aan je collectie en ervaar het échte gevoel van Ohana! Dit kleine vinyl figuurtje is een musthave voor iedere fan van dit schattige, blauwe buitenaardse wezen.


Een Stitch knuffel kopen doe je bij Intertoys

Wat is er nu leuker dan jouw favoriete personage tot leven brengen met een levensechte Stitch knuffel? In ons assortiment vind je verschillende Stitch knuffels in verschillende maten en van verschillende personages, zoals Angel, Leroy of Stitch zelf.