• Home
  • Sony DualSense controller voor PS5 in twee nieuwe kleuren | Intertoys

Sony onthult nieuwe kleuren DualSense controller

Publicatiedatum: 14-05-2021

PS5 DualSense controllers in de kleuren Midnight Black en Cosmic Red

Sony heeft de nieuwste kleuren voor de PS5 DualSense draadloze controller bekendgemaakt. De nieuwe controllers, die de namen Midnight Black en Cosmic Red dragen, krijgen eveneens als de huidige zwart-witte DualSense draadloze controller een gestroomlijnd ontwerp. Zoals de naam al verraadt zijn de controllers uitgevoerd in een overwegend zwarte en rode kleur.

Controllers met een melkweg-thema

De Midnight Black en Cosmic Red uitvoeringen maken deel uit van een nieuwe reeks kleuren met een melkweg-thema met subtiele zwarttinten en lichtgrijze details. Voor de Midnight Black variant geldt dat deze is geïnspireerd op hoe wij de wonderen van de ruimte door de nachtelijke hemel bekijken. De Cosmic Red variant is daarentegen weer geïnspireerd op de unieke, verbluffende roodtinten die overal in de kosmos te vinden zijn. Uiteraard beschikken ook deze controllers over alle functies die je mag verwachten van de DualSense controller. Dit zijn onder meer de haptische feedback, adaptieve triggers en geïntegreerde microfoon.


Update: De DualSense Midnidght Black en Cosmic Red controllers zijn inmiddels verkrijgbaar. Kan jij niet wachten om de nieuwste DualSense controllers in huis te hebben? Koop dan nu bij Intertoys jouw DualSense Midnight Black en Cosmic Red controllers!