Speelgoed vanaf 16 jaar

Ben je op zoek naar speelgoed voor 16 jaar en ouder? Bij Intertoys hebben wij een prachtig assortiment speciaal voor jou samengesteld. Speelgoed voor jezelf of speelgoed dat je graag cadeau wilt geven, bijvoorbeeld voor een sweet 16 verjaardag! Koop onder meer een leuk, gezellig spel, verzamelfiguur of een mooie game. Bekijk ons actuele aanbod en bestel je favoriete speelgoed. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1777 - 1800 van 1.897  producten
Toon vorige pagina
75
1 Pagination Pages Ellipsis 74 75 76 Pagination Pages Ellipsis 80
Toon volgende pagina
 • 9.95

  incl. BTW

 • 24.95

  incl. BTW

 • 29.99

  incl. BTW

 • 24.99

  incl. BTW

 • 17.99

  incl. BTW

1777 - 1800 van 1.897  producten
Toon vorige pagina
75
1 Pagination Pages Ellipsis 74 75 76 Pagination Pages Ellipsis 80
Toon volgende pagina

Een mooi cadeau voor een sweet 16: spellen en puzzels

Leuke spellen zijn er voor elke leeftijd, dus uiteraard ook voor de leeftijdscategorie vanaf 16 jaar en ouder. Vanaf deze leeftijd kijk je al naar spellen met een iets hogere moeilijkheidsgraad. Bij ons is er ruime keuze uit mooie, gepaste spellen.


Je hebt onder meer keuze uit geliefde bordspellen als Trivial Pursuit of juist een gaaf actiespel als Escape Room: The Game. Maar voor iets meer volwassen vermaak is ook het Mouthguard Challenge spel een perfecte keuze. Dit spel kun je ook gelijk spelen op een sweet 16 verjaardag!


Op het gebied van puzzels kun je eens een blik wagen op onze 3D-puzzels van Ravensburger. Het 3D-element zorgt voor een mooie uitdaging. Of ga aan de slag met een legpuzzel van minimaal 1000 stukjes. De legpuzzels van Jumbo Jan van Haasteren zijn uitdagend genoeg en staan bovendien vol met grappige details.


Voor de verzamelaar: Funko Pop! figuren

Speelfiguren zijn leuk om mee te spelen, maar ook om te verzamelen. Bij Intertoys hebben we een zeer uitgebreide selectie aan Funko Pop! figuren. Dit zijn figuren van je favoriete films, series en games.


Een speciaal Funko Pop! figuur is natuurlijk uiterst leuk om te geven voor bijvoorbeeld een sweet 16! Een memorabel figuur voor een memorabele 16de verjaardag. Bekijk snel ons assortiment aan figuren van geweldige franchises als Marvel, Star Wars, Pokémon en Harry Potter.


Cadeau 16 jaar: koop een mooie bouwset met extra uitdaging

Net als met spellen en puzzels kun je met bouwsets kiezen voor een steeds hogere moeilijkheidsgraad. Vanaf 16 jaar en ouder zijn er specifieke bouwsets waarmee je aan de slag kunt.


De gave LEGO Star Wars Millennium Falcon is een uitdagend bouwproject en staat schitterend in de woonkamer. En wat te denken van de LEGO Creator of LEGO Technic serie waar je keuze hebt uit een mooie Fiat, Ford Mustang of Bugatti om na te bouwen.


Mochten bezienswaardigheden meer iets voor jou zijn, bekijk dan eens onze bouwsets van LEGO Architecture. Deze bouwsets zijn speciaal gericht op het nabouwen van bouwwerken en monumenten als het Vrijheidsbeeld en het Empire State Building.


Populaire games voor 16-jarigen

Is de jarige dol op gamen? Ook dan ben je bij Intertoys aan het juiste adres. Voor de leeftijdscategorie van 16 jaar en ouder bestaan vele prachtige games om uit te kiezen.


Koop populaire games van gaming series als Uncharted, Spider-Man of Horizon. Alle geselecteerde games voldoen aan een Pan-European Game Information (PEGI)-leeftijd van 16 jaar en ouder. Dit betekent dat de games bijvoorbeeld meer geweld bevatten dan games met een lagere PEGI-leeftijd.


In onze selectie aan games kun je kiezen uit reeds uitgebrachte games of games die nog moeten uitkomen. Voor deze games kun je een pre-order plaatsen. Wat is er nu mooier dan de jarige te verrassen met een game die pas nét is verschenen? Binnen een mum van tijd heb je een mooi cadeau gevonden.