Pokémon TCG releases najaar 2022

Publicatiedatum: 3-10-2022

Ben jij benieuwd wat de nieuwste Pokémon kaarten set of Pokémon box is? Ben je op zoek naar de release date van nieuwe Pokémon kaarten in 2022? Speciaal voor jou heeft Intertoys de aankomende releases van de Pokémon Trading Card Game voor het najaar op een rijtje gezet.

Dialga VSTAR en Palkia VSTAR Premium Collection

Verwachte release datum: 7 oktober 2022


Origin Forme Dialga en Origin Forme Palkia beschikken over gigantische krachten om tijd en ruimte naar hun eigen hand te zetten. Welke legendary Pokémon kies jij om je verzameling uit te breiden? De Dialga VSTAR en Palkia VSTAR Premium Collection boxen bevatten twee speciale promokaarten (een full-art V kaart en een VSTAR kaart), een oversized VSTAR promokaart, een speciale pin, coin en 5 boosterpacks om jouw collectie aan te vullen.

Deoxys en Zeraora VMAX & VSTAR Battle Box

Verwachte release datum: 14 oktober 2022


De mytische Pokémon Deoxys en Zeraora hebben ieder hun eigen speciale krachten. Deoxys V kan in verschillende strijdvormen veranderen en Zeraora V beschikt over bliksemsnelle aanvallen en vaardigheden. Kies jou favoriete Pokémon en til je deck naar een hoger niveau! Elke VMAX & VSTAR Battle Box bevat drie speciale promokaarten (een V kaart, een VMAX kaart en een VSTAR kaart), een oversized VSTAR promokaart en 4 boosterpacks om nieuwe kaarten te ontdekken.

Virizion V Box

Verwachte release datum: 21 oktober 2022

Gebruik de legendarische krachten van Virizion V om Pokémon te redden van onrechtvaardigheid. Met de speciale ability van Virizion help jij je bondgenoten te herstellen, of val je aan met de krachtige Emerald Blade. De Virizion V Box bevat een speciale full-art promokaart van Virizion V, een glimmende kaart van de mythische Pokémon Keldeo, een oversized promokaart en 4 boosterpacks om meer kaarten aan je collectie toe te voegen!

Hisuian Zoroark VSTAR Premium Collection

Verwachte release datum: 11 november 2022


Ga de strijd aan met illusies om je tegenstanders te verwarren en smeed een bondgenootschap van onschatbare waarde. Kun jij het vertrouwen winnen van Hisuian Zoroark? De Hisuian Zoroark VSTAR Premium Collection bevat twee speciale promokaarten (een full-art V kaart en een VSTAR kaart), een oversized VSTAR promokaart, een speciale pin en 5 boosterpacks om nieuwe kaarten te ontdekken voor jouw deck.

Deoxys en Zeraora Battledeck

Verwachte release datum: 7 november 2022


Val aan met kosmische krachten van de psychische Pokémon in het Deoxys V Battledeck of kies voor donderende bliksemstormen van de elektrische Pokémon met het Zeraora V Battledeck. Deze twee mythische Pokémon zijn klaar voor de strijd, jij ook? Elk Battledeck bevat een kant-en-klaar speelbaar deck van 60 kaarten, 3 referentiekaarten en een boekje met spelregels, een speelmat, schadetellers, een metallic munt en een deckbox om alle kaarten in te bewaren.

Hisuian Electrode V Box

Verwachte release datum: 4 november 2022


Als Hisuian Electrode last heeft van special conditions, wordt zijn aanval alleen maar sterker! Durf jij het risico te nemen en je tegenstander te verrassen met een explosie? De Hisuian Electrode V Box bevat een speciale promokaart van Hisuian Electrode V, een glimmende kaart van Electrode, een oversized V promokaart en 4 boosterpacks met kaarten om te verzamelen.

Pokémon Sword & Shield – Silver Tempest

Verwachte release datum: 11 november 2022


Lugia VSTAR duikt op uit het diepe van de oceaan om een onheilspellende gerommel te beantwoorden. Ga op avontuur met een expeditie naar onbekend terrein, waar krachtige Pokémon op je wachten voor een nieuwe samenwerking. De Silver Tempest set bevat meer dan 190 nieuwe Pokémon kaarten, waaronder 15 Pokémon V, 6 Pokémon VSTAR en 3 gloednieuwe Radiant Pokémon waaronder Radiant Jirachi en Radiant Alakazam!

Pokémon kaarten checklist

Heb jij alle kaarten van de vorige series al verzameld? Of mis je er nog een paar? Houd eenvoudig je verzameling bij met de Pokémon TCG checklists. Print ze uit en vink aan welke kaarten je al hebt, zo zie je snel welke kaarten je nog nodig hebt. Verzamel ze allemaal!


Ontdek alle Pokémon TCG sets

Koop nu de nieuwste Pokémon TCG kaarten bij Intertoys.