Sinterklaas dobbelspelcadeautjes

Dagboek van een Hulpsint: de leukste cadeaus voor jouw Sinterklaasspel

Publicatiedatum: 5-11-2021

Lief dagboek, de intocht van Sint en Piet komt nu wel heel dichtbij. Spannend hoor! Ik denk dat ik al weet welke schoen ik ga zetten. Of misschien leg ik wel mijn Hulpsint-mijter neer, daar kunnen lekker veel snoepjes en cadeautjes in. Vorige week vertelde ik over de Sinterklaas Spellen-Top 10 die ik voor Spellenpiet had gemaakt. Wat denk je? Hij was zo enthousiast dat hij me nu weer om hulp heeft gevraagd!


Piet krijgt namelijk regelmatig brieven en berichtjes met de vraag: wat is het perfecte cadeau voor een Sinterklaasspelletje? Kleine prijsjes van 5, 10 of 15 euro voor een Sinterklaas-dobbelspel of een cadeautje voor in een surprise; soms is het best lastig iets leuks te verzinnen, hoor dagboek. Vooral als er zowel kinderen als volwassenen meedoen aan het Sinterklaasspel. Spellenpiet weet dat ik DOL ben op Sinterklaasspelletjes, dus ik ben heel blij dat ik hem hiermee mag helpen. Met de hulp van mijn vrienden bij Intertoys weet ik zeker dat ik de beste cadeautips in huis heb voor elk Sinterklaasspel!

dobbelsteen

Er zijn verschillende soorten Sinterklaasspelletjes te spelen. Op internet vind je superleuke ideeën voor een Sinterklaas-dobbelspel voor het hele gezin. Maar, lief dagboek, deze Hulpsint bedenkt het natuurlijk liever zelf! Gooi je zes? Neem een pakje. Is het drie? Geef er eentje door. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zodra ik de spelregels voor mijn Sinterklaas-dobbelspel op papier heb gezet ga ik naar Intertoys voor de leukste dobbelspel Sinterklaascadeautjes voor kinderen en volwassenen.  

Pokemon kaarten

Sinterklaas dobbelspelcadeautjes voor kinderen

Kinderen vinden niets leuker dan pakjes uitpakken met Sinterklaas, en terecht! Je wilt dus het liefst per speler meerdere pakjes inbrengen voor jouw Sinterklaasspelletje. Deze dobbelspelcadeaus hoeven helemaal niet zo duur te zijn. Voor minder dan 10 euro koop je bijvoorbeeld een pakje Pokémonkaarten. Een geliefd cadeau voor heel veel kinderen, zo weet ik, lief dagboek. Of wat denk je van fidget speelgoed? Dat is ook heel populair. Volgens mij zag ik zelfs Spellenpiet er een keer mee spelen toen hij het druk had! Dit grappige fidget speelgoed kun je ploppen, rekken of ronddraaien.
 

Hulpsint hulplijn: de Intertoys Kadokaart

Een gegarandeerd succes bij je Sinterklaasspelletje of surprise: de enige echte Intertoys Kadokaart! Kies zelf het bedrag en pak het mooi in. Dit is het cadeau waar elk kind om gaat dobbelen!

Intertoys heeft de nieuwste delen van beroemde series kinderboeken zag ik, maar ook vele soorten educatieve boekjes. Een prijsje dat zowel leuk als leerzaam is, vind je niet dagboek? Dat geldt ook voor een creatief tekensetje of knutselspeelgoed waarmee kinderen hun fantasie gebruiken en hun motoriek stimuleren. Andere mooie Sinterklaasspel-cadeautjes die het zeker goed zullen doen bij kinderen zijn L.O.L. Surprise! ballen, Panini voetbalplaatjes of een altijd handige mok of schoolbeker van bijvoorbeeld Pokémon, PAW Patrol of Disney Frozen.

Leuke Sinterklaasspel cadeaus voor volwassenen

Uiteraard mogen papa’s en mama’s ook iets uitpakken bij mijn speciale Hulpsint-familiedobbelspel. Voor hen heeft Intertoys de perfecte Sinterklaasspel-cadeautjes. Dobbelspelcadeaus waar veel spelers zes voor willen gooien zijn bijvoorbeeld spannende Escape Room spellen of kaartspellen. Zoals ik bij mijn Spellen-top 10 al schreef zijn spelletjes als Halli Galli, Uno en Beverbende supertof en bovendien nog geen 15 euro. Ideaal! Intertoys heeft nog veel meer kaartspellen, dus daar zit vast iets bij dat iedereen leuk vindt. Wat ik als muziekliefhebber zelf altijd een onverwacht en gaaf dobbelspelcadeautje vind is een koptelefoon, speaker of set oortjes. Bij een Sinterklaasspelletje is dit een verrassend en origineel cadeau dat niet duur hoeft te zijn.

Hulpsint hulplijn: mijn inpakgeheimpje

Wil je mijn inpakgeheimpje horen, lief dagboek? Je wilt natuurlijk niet dat de andere Hulpsinterklazen, je familie of je vrienden direct zien dat jouw prijsje een boek, mok of staatslot is. Pak een schoenendoos, lege chipszak of oude DVD-verpakking en verras je medespelers met jouw onverwachtse cadeau!

LEGO Avengers

Mochten de papa’s en mama’s na kinderbedtijd met vrienden een Sinterklaas-dobbelspel voor volwassenen spelen met iets meer budget, dan is één van mijn persoonlijke favorieten een leuke puzzel. Voor minder dan 20 euro zijn er vele leuke puzzels van onder meer Jan van Haasteren verkrijgbaar. Een andere Intertoys topper is LEGO. Voor een bescheiden prijs scoor je een coole set van bijvoorbeeld LEGO Technic, City of Marvel. Een pakje batterijen als suf maar tóch handig fopcadeautje vind ik stiekem ook altijd wel grappig, hoor dagboek!

Ik heb nu al zin om een Sinterklaasspelletjesavond te organiseren. Spellenpiet doet vast mee als hij mijn dobbelspel ziet. Maar nu is er geen tijd te verliezen met alle voorbereidingen voor pakjesavond. Volgende week schrijf ik je weer, lief dagboek. Tot dan!