Fietsen en fietsaccessoires

Is het tijd voor jouw eerste échte fiets? Bij Intertoys vind je allerlei stoere kinderfietsen en de leukste fietsaccessoires om jouw fiets mee te versieren. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 22 van 22  producten
1 - 22 van 22  producten

Een kinderfiets met zijwieltjes

Vanaf de leeftijd van 3 ruilen kinderen veelal hun driewieler in voor een kinderfiets met zijwieltjes. De zijwielen zorgen voor voldoende balans, waardoor een kind vanaf jonge leeftijd al leert balanceren op een fiets. Dat is weer een stapje dichterbij zelfstandig fietsen!


Heb je het remmen, sturen en trappen onder de knie? Dan is het tijd om de zijwieltjes eraf te halen. Jouw kinderfiets met zijwieltjes transformeert dan tot een échte grote, stoere kinderfiets. Maak hem af met wat nieuwe fietsaccessoires en jouw fiets heeft opeens een hele nieuwe look.


Fleur jouw fiets op met fietsaccessoires

Ga jij voor een felgekleurde fiets of eentje met jouw favoriete PAW Patrol helden? Wat je ook kiest, zo’n supercoole kinderfiets valt als geen ander op in de fietsenstalling. Zo vind je hem altijd met gemak terug en steel je gegarandeerd de show op het fietspad of schoolplein.


Het leukste aan een eigen fiets is dat je er helemaal jouw eigen ding van kan maken. Er zijn genoeg fietsaccessoires om je kinderfiets mee op te vrolijken. Maak jouw fiets met een luidruchtige fietstoeter of fietsbel, zodat iedereen weet dat jij de hoek om komt sjezen. Of hang een hippe fietsmand aan het stuur van jouw fiets, zodat je altijd je favoriete poppen en speelfiguren mee kan nemen.


Ontdek de fietsaccessoires voor jouw fiets

Wat is er nu leuker dan een bijpassende helm om de look af te maken? Koop een helm in dezelfde kleur als je nieuwe kinderfiets, zodat je goed matcht bij jouw stoere tweewieler. Sta jij al te trappelen om je eerste ritje te maken?


Van fietsbellen tot fietsmanden, je pimpt jouw fiets al met een paar leuke fietsaccessoires. Bij Intertoys ontdek je de nieuwste en tofste fietsaccessoires voor je kinderfiets. Voor zowel jongens als meisjes is er genoeg om je fiets mee op te fleuren.