DLC aangekondigd voor Pokémon Scarlet en Violet

Publicatiedatum: 28-02-2023

Pokémon trainers opgelet! The Pokémon Company heeft namelijk een DLC-pakket aangekondigd voor Pokémon Scarlet en Violet. En dat is goed nieuws voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van deze Pokémon games.

De bekendmaking van het DLC-pakket, The Hidden Treasure of Area Zero genaamd, werd gedaan tijdens Pokémon Presents. Dit is een online presentatie waarbij The Pokémon Company nieuws deelt omtrent de Pokémon franchise.


Het DLC-pakket zal bestaan uit twee delen, namelijk The Teal Mask en The Indigo Disk. Het eerste deel verschijnt in de herfst en het tweede deel staat gepland voor een release ergens in de winter dit jaar.


Met The Teal Mask DLC breng je tijdens een schooltrip een bezoek aan het eiland Kitakami en krijg je onder meer te maken met de legendarische Pokémon Ogrepon.


In het tweede deel, The Indigo Disk DLC, ben je een uitwisselingsstudent aan de Blueberry Academy en staat de legendarische Pokémon Terapagos centraal.

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet

Met beide DLC kun je ook Pokémon vangen die je nog niet eerder zag in de Paldea regio, de thuisbasis van Pokémon Scarlet en Violet. Pokémon die je onder meer kunt vangen zijn Dewgong, Metagross, Milotic en Ninetales.


Heb jij Pokémon Scarlet of Pokémon Violet nog niet in huis? Koop jouw favoriete versie dan nu bij Intertoys!


Nintendo Switch Pokémon Scarlet
Nintendo Switch Pokémon Violet