Hogwarts Legacy opnieuw uitgesteld voor PS4 en Xbox One

Publicatiedatum: 08-03-2023

Slecht nieuws voor iedereen die uitkijkt naar Hogwarts Legacy voor de PS4 en Xbox One. Ontwikkelaar Avalanche Software heeft namelijk bekendgemaakt dat de releasedatum van de game opnieuw is uitgesteld. Hogwarts Legacy is nu vanaf 5 mei officieel verkrijgbaar.

Het is de vierde keer dat de releasedatum van Hogwarts Legacy is uitgesteld voor de PS4 en Xbox One. Na de aankondiging in 2020 stond de game in eerste instantie gepland voor een release in 2021.


Deze datum werd vervolgens verschoven naar 2022 en sindsdien is de game nog twee keer uitgesteld naar 10 februari 2023 en 4 april 2023. Nu mikt het team van Avalanche Software op een releasedatum van 5 mei dit jaar.


De reden voor het uitstel is dat Avalanche Software nog iets meer tijd nodig heeft om de ervaring van de game te optimaliseren.

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy is al een tijdje beschikbaar voor de PS5, Xbox Series X|S en PC en is tot dusver wereldwijd een groot succes gebleken. Heb jij al een pre-order geplaatst voor Hogwarts Legacy voor de PS4 of Xbox One? Geen probleem, je ontvangt de game dan gewoon op de nieuwe releasedatum.


PS4 Hogwarts Legacy