Onheilspellende launch trailer voor The Callisto Protocol

Publicatiedatum: 18-11-2022

De officiële launch trailer voor The Callisto Protocol is een feit! Uitgever Krafton laat zien wat zij in petto heeft voor de aankomende survival-horror game. Durf jij te kijken?

Dat The Callisto Protocol een survival-horror game is, wordt nog eens haarfijn onderstreept met deze launch trailer. In twee minuten tijd wordt een huiveringwekkend beeld geschetst waarin onheilspellende muziek en gemuteerde wezens de boventoon voeren.


Het gevangenisleven is allesbehalve normaal in de Black Iron-gevangenis en voor Jacob Lee zit er niks anders op dan te vechten om te ontsnappen. Enkel met de juiste wapens en een uitgekiende tactiek is hij in staat om te overleven. Met de launch trailer word jij alvast getrakteerd op een sneak peek!


The Callisto Protocol verschijnt op vrijdag 2 december voor de PlayStation 5 (PS5) , Xbox Series X|S, PlayStation 4 (PS4) en Xbox One. Ben jij overtuigd van deze survival-horror game? Plaats dan nu jouw pre-order bij Intertoys! Bekijk tegelijkertijd ook eens onze andere pre-orders .