Meer dan 100 sidequests voor Hogwarts Legacy

Publicatiedatum: 26-01-2023

Nog twee weken te gaan en dan is Hogwarts Legacy officieel verkrijgbaar! En met een release die steeds dichterbij komt, stromen de nieuwtjes binnen. Vandaag is bekend geworden dat de game zeker meer dan 100 sidequests heeft!

De bekendmaking van het aantal sidequests werd gedaan door Moira Squier, de narrative director van de game. Zij vertelde dat spelers daarbij de volledige vrijheid krijgen om deze sidequests in elke willekeurige volgorde te spelen. Ook hebben de sidequests invloed op de wijze waarop personages met jou omgaan in het hoofdverhaal.


Met ruim 100 sidequests wordt dus wel duidelijk dat jij met Hogwarts Legacy voldoende kunt beleven. In deze game speel jij als een vijfdejaarsstudent en leer je spreuken, brouw je drankjes en duelleer je met andere heksen en tovenaars.


Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy verschijnt op vrijdag 10 februari voor de PlayStation 5 (PS5) en Xbox Series X|S en op 4 april voor de PlayStation 4 (PS4) en Xbox One. Heb jij al een pre-order staan voor deze game? Pre-order Hogwarts Legacy anders nu snel en eenvoudig bij Intertoys.