Ontdek het kasteel van Zweinstein en meer in Hogwarts Legacy Showcase

Publicatiedatum: 16-11-2022

Ontwikkelaar Avalanche Software heeft samen met Warner Bros. Interactive Entertainment nieuwe gameplay-beelden gedeeld van Hogwarts Legacy . De beelden werden getoond tijdens een officiële Hogwarts Legacy Showcase livestream.

In de video is er ruim aandacht voor de manier waarop jij je personage kunt samenstellen in Hogwarts Legacy. Je krijgt onder andere te zien welke uiterlijke kenmerken je allemaal kunt meegeven, zoals haarstijl en wel of geen littekens.


Een ander mooi aspect van de video is zonder meer het verkennen van Zweinstein. Je ziet hoe jouw personage elke uithoek van het kasteel kan ontdekken en welke side quests er zoal op je pad komen. Voor de fans is het een feestje van herkenning met bekende plekken die voorbijkomen.

Dit zijn bijvoorbeeld het trappenhuis met de bewegende trappen, de binnenplaats waar Harry Potter Voldemort versloeg en het welbekende klaslokaal voor Verweer tegen de Zwarte Kunsten.


Tijdens je ontdekkingstocht verzamel je diverse collectibles en kun je meerdere quests doen waarmee je onder meer je spreuken kunt verbeteren. Ook is het mogelijk om te duelleren tegen andere studenten. Dit alles wordt meegenomen in je zogenoemde Wizard Field Guide, een gids die jouw gehele voortgang in het spel bijhoudt en ook uitvoerig wordt besproken in de video.

Hogwarts Legacy verschijnt op 10 februari 2023 voor de PlayStation 5 (PS5), Xbox Series X|S, PlayStation 4 (PS4) en Xbox One. Als je de Deluxe Edition bestelt heb je 72 uur eerder toegang tot de game, maar wees er snel bij want er is schaarste van de Hogwarts Legacy Deluxe Edition. Wil jij de game op de dag van release direct in huis hebben? Plaats dan nu jouw pre-order bij Intertoys! Andere pre-orders vind je terug op onze pre-order pagina.