Releasedatum Hogwarts Legacy uitgesteld voor PS4 en Xbox One

Publicatiedatum: 14-12-2022

Slecht nieuws voor alle spelers die Hogwarts Legacy willen spelen op de PlayStation 4 (PS4) of Xbox One. Ontwikkelaar Avalanche Software heeft namelijk aangegeven meer tijd nodig te hebben om de game helemaal naar wens te ontwikkelen, waardoor de releasedatum is uitgesteld.

De releasedatum voor Hogwarts Legacy op de PS4 en Xbox One stond oorspronkelijk op vrijdag 10 februari 2023, dezelfde dag dat de game uitkomt voor de PlayStation 5 (PS5), Xbox Series X en PC. Nu is de nieuwe releasedatum voor beide last-gen consoles vastgesteld op dinsdag 4 april 2023.


Daarentegen is er ook goed nieuws te melden voor Nintendo Switch-spelers. Hogwarts Legacy heeft namelijk een officiële releasedatum gekregen voor de Switch en zal vanaf dinsdag 25 juli 2023 officieel verkrijgbaar zijn.

Met de nieuwe releasedatum verandert er niks aan jouw bestaande pre-order. Deze blijft gewoon staan tot de nieuwe releasedatum. Wil jij jezelf alvast verzekeren van een exemplaar van Hogwarts Legacy? Pre-order Hogwarts Legacy dan nu snel en eenvoudig bij Intertoys!