De mooiste kraamcadeaus

De allerleukste kraamcadeaus vind je natuurlijk bij Intertoys! Bij ons vind je het mooiste babyspeelgoed van topmerken als Fisher-Price, Little Dutch, Playgro, VTech en Woezel & Pip. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 128  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 6
Toon volgende pagina
  • 29.95

    incl. BTW

  • 16.99

    incl. BTW

1 - 24 van 128  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 6
Toon volgende pagina

Prachtig babyspeelgoed voor na de geboorte

Heb je net een baby gekregen en kun je nog wel wat leuke cadeau-ideeën gebruiken voor op je kraamcadeau wensenlijstje? Of ben je juist op zoek naar een origineel kraamcadeau of babyshower cadeau voor je pasgeboren neefje, buurmeisje of petekind? Bij Intertoys ben je aan het juiste adres!


Let bij het kopen van een geboortecadeau voor een kraamvisite of babyshower op de leeftijd die op de verpakking vermeld staat. Dat is uiteraard de meest duidelijke aanwijzing dat speelgoed geschikt is voor baby’s. Dit speelgoed is veelal uitgevoerd in vrolijke kleuren en bevat geen kleine onderdelen die een gevaar kunnen vormen. Zo weet je zeker dat jouw kraamcadeau niet op de plank belandt.


Kies voor één van onze vrolijke en leerzame babycadeaus zoals een knuffel, rammelaar, auto- en hangspeeltje, knuffeldoekje, speelkleed of buggyboekje van onder meer Bumba, Little Dutch, Nijntje en Playgro. Dit speelgoed moedigt baby’s aan om ernaar te grijpen, erin te bijten en erin te knijpen. Het stimuleert de oog-handcoördinatie en de grove motoriek en helpt de baby bij de algemene ontwikkeling.


Interactief speelgoed als babycadeau

Je maakt ouders en baby’s zeker blij door interactief speelgoed als kraamcadeau te schenken. Hiermee kunnen kleintjes op vroege leeftijd spelenderwijs kennismaken met vrolijke geluiden, liedjes en zinnen. In ons aanbod aan geboortecadeaus ontdek je schitterend, interactief speelgoed van onder meer Fisher-Price, Playgro en VTech.


Koop bijvoorbeeld het leuke VTech Baby Magisch Liedjesboek en laat de kleine leren over muziekinstrumenten, dieren en meer. Veel van ons mooie babyspeelgoed heeft een educatieve waarde waardoor het kindje vaardigheden als motoriek, kennis, creativiteit, constructie en samenspel oefent. Dat komt in ieders kraam te pas!


Kraamcadeaus kopen voor onder 15 euro

De speelgoedexperts van Intertoys hebben de mooiste babycadeaus voor minder dan 15 euro bij elkaar verzameld. Elke baby wordt vrolijk van een zacht knuffeldoekje van bijvoorbeeld Little Dutch of Nijntje. Aan deze doekjes zitten een lief knuffeltje en leuke lintjes voor de allerkleinsten om naar te grijpen.


Ook van het uitpakken van een stoffen activiteitenboekje, een schattige knuffel of een mooie rammelaar worden kersverse ouders en hun kleintje gegarandeerd aangenaam verrast. Intertoys helpt je het leukste babycadeau onder 15 euro te vinden.