LEGO DREAMZzz het Grimmonster 71455

1997435
LEGO DREAMZzz het Grimmonster 71455
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • IceCat Video
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Met de LEGO DREAMZzz het Grimmonster bedenk je de spannendste avonturen. Verander Z-Blob bovendien in een mini vliegtuig of hoverbike. LEGO-nr. 71455

Strijd tegen een angstaanjagende figuur met de LEGO DREAMZzz het Grimmonster bouwset. De set is gebaseerd op de actie uit de tv-serie DREAMZzz en laat kinderen de gemene Grimgrijper bouwen en vervolgens Mateo en Z-Blob helpen om hun vriend Cooper uit zijn klauwen te redden voordat hij naar de Nachtmerriekoning wordt gebracht.

Kinderen kunnen kiezen uit twee bouwmogelijkheden om Cooper van de Grimgrijper te redden. Ze kunnen Z-Blob ombouwen tot een minivliegtuig om de slechterik te confronteren of een hoverbike om de Grimgrijper mee te achtervolgen, te onderscheppen en Cooper te bevrijden. Zo kunnen kinderen hun eigen verhaal kiezen en genieten van dubbel zo veel speeltijd.

De minifiguren van Mateo en Cooper brengen de actie tot leven. Accessoires zijn onder andere een riem, een potloodspeer en een zandloper, die belangrijk zijn voor de personages in de tv-serie.

Eigenschappen:

  • Kinderen kunnen Mateo en Z-Blob helpen om Cooper te redden van de Grimgrijper met deze LEGO DREAMZzz speelgoed set, met een beweegbaar monster figuur, twee minifiguren, een gaafhulpje en accessoires.
  • Gebaseerd op DREAMZzz tv-serie actie laat deze set kinderen de vijandige Grimgrijper bouwen en daarna hun avontuur kiezen door 1 van de 2 opties te bouwen om Cooper te redden voor hij naar de Nachtmerriekoning wordt gebracht.
  • De Grimgrijper speelgoed actiefiguur heeft een verstelbare romp, armen en benen, en een kooi in zijn borstkas waar hij zijn gevangenen in opsluit om ze naar de Nachtmerriekoning te brengen.
  • Dit creatieve speelgoed bevat LEGO DREAMZzz minifiguren van Cooper en Mateo met zijn hulpje Z-Blob; kinderen kunnen hun avontuur kiezen en de Z-Blob figuur veranderen in een mini vliegtuig of hoverbike voor de reddingsactie.
  • Bevat ook een riem, potloodspeer en zandloper accessoires die belangrijk zijn voor de personages in de tv-serie en bouwinstructies op basis van Droomwereld verhalen die ook digitaal beschikbaar zijn in de LEGO Builder app.
  • LEGO-nr. 71455
Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 7 tot 16 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO DREAMZzz
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1997435
Barcodes:
5702017419251
5702017419251
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2023
Aantal minifiguren:
2
Aantal onderdelen:
247
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Film, TV & boeken
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmetingen verpakking (cm):
25,9x18,8x6,5 (LxBxH)
Gewicht exclusief verpakking (gr):
353
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,895
Totaal aantal beoordelingen:
19
5702017419251
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
37.99

incl. BTW

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO DREAMZzz het Grimmonster 71455
37.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?