LEGO DREAMZzz nachtmerrie haaienschip 71469

1997441
LEGO DREAMZzz nachtmerrie haaienschip 71469
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • IceCat Video
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Volop avontuur te beleven met dit LEGO DREAMZzz nachtmerrie haaienschip. Het voertuig kun je bouwen als schip of als tank. LEGO-nr. 71469

Duik in de actie van de droomwereld met deze LEGO DREAMZzz nachtmerrie haaienschip bouw- en speelset. De Nachtjager heeft Izzie's favoriete knuffel gevangen en gecombineerd met een piratenschip om een gevaarlijk monstervoertuig te maken, dat kinderen nu kunnen bouwen.

Kinderen kunnen het voertuig op 2 manieren bouwen, als schip of als tank. De scheepsmodus heeft krachtige motoren en zeilen, terwijl de tankmodus coole accessoires en vliegende oogballen heeft. De twee bouwmogelijkheden stimuleren de creativiteit en zorgen voor dubbel zo veel speeltijd.

Het haaienschip heeft kenmerken waar kinderen weg van zullen zijn. Ze kunnen de bek openen en er een minifiguur in plaatsen, op een knop drukken om een geheime schatkist te ontdekken en de cabine aan de achterkant verwijderen. Het schip is ook uitgerust met draaibare geschutskoepels aan beide kanten en heeft een kooi en een valluik in het midden.

Eigenschappen:

  • Kinderen kunnen een geweldig dieren voertuig bouwen op twee manieren met deze LEGO DREAMZzz Nachtmerrie haaienschip bouw- en speelset, met een speelgoed boot en vier minifiguren om actie uit de tv-serie na te spelen.
  • De Nachtjager heeft Izzie's favoriete knuffel gevangen en gecombineerd met een piratenschip om een gevaarlijk monster voertuig te maken; de speelgoed boot kan gebouwd worden in scheepsmodus of tankmodus.
  • De speelgoed haaienboot heeft kaken die open kunnen en waar een LEGO poppetje in past, een geheime schatkist, een kooi, een valluik, een afneembare cabine aan de achterkant en draaiende geschutskoepels.
  • In scheepsmodus heeft het piratenschip speelgoed krachtige motoren en zeilen, terwijl de tankmodus coole accessoires en vliegende oogballen heeft. De twee bouwmogelijkheden stimuleren creativiteit en verdubbelen de speeltijd.
  • Het dieren bouwpakket is ook inclusief vier LEGO DREAMZzz minifiguren van Mateo, Izzie, Nova en de Nachtmerriekoning, om de magische verhalen uit de tv-serie tot leven te laten komen.
  • LEGO-nr. 71469

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 10 tot 16 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO DREAMZzz
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1997441
Barcodes:
5702017419428
5702017419428
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2023
Aantal minifiguren:
4
Aantal onderdelen:
1389
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Film, TV & boeken
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmetingen verpakking (cm):
58,3x10x37,5 (LxBxH)
Gewicht exclusief verpakking (gr):
1989
Gemiddelde algehele beoordeling:
5
Totaal aantal beoordelingen:
22
5702017419428
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
139.99 114.99

incl. BTW

Je bespaart 25.-

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO DREAMZzz nachtmerrie haaienschip 71469
114.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?