LEGO Star Wars Stormtrooper mecha 75370

1997454
LEGO Star Wars Stormtrooper mecha 75370
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • IceCat Video
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Laat kinderen kennismaken met het LEGO Star Wars universum met deze verstelbare Stormtrooper mecha en noppenschietende blaster, plus een Stormtrooper LEGO minifiguur. LEGO-nr. 75370

Bundel je krachten met een Stormtrooper om het Galactische Keizerrijk te verdedigen! Klem zijn blaster aan de geweldige mecha en spring in de cockpit. Stort je in de strijd en activeer de enorme noppenschietende blaster van de mecha. Je moet de rebellen verslaan!


Laat jonge kinderen op spannende wijze kennismaken met het LEGO Star Wars universum met deze Stormtrooper mecha (75370) om mee te spelen en neer te zetten. Het verstelbare mechapak heeft een cockpit die open kan voor de LEGO minifiguur van de Stormtrooper, een clip voor zijn blaster en grijphanden om de grote blaster met noppenschieter vast te houden. LEGO Builder Deze LEGO Star Wars mecha is een geweldig cadeau voor elk moment voor kinderen van 6 jaar en ouder en is eenvoudig te bouwen, zodat het actiespel snel kan beginnen. Maak de creatieve ervaring nog leuker met de intuïtieve bouwinstructies in de LEGO Builder app met 3D zoom- en weergavefuncties. Houd de voortgang bij en sla sets op. LEGO Star Wars bouwspeelgoed om te verzamelen Deze bouwbare mecha maakt deel uit van een serie LEGO Star Wars mecha, waaronder de sets 75368 Darth Vader mecha en 75369 Boba Fett mecha (apart verkrijgbaar).


Eigenschappen:

  • Snel te bouwen Stormtrooper speelgoedmecha (75370) – laat jonge kinderen kennismaken met het LEGO Star Wars universum met deze eenvoudig te bouwen mecha om mee te spelen en neer te zetten.
  • Een LEGO minifiguur van een Stormtrooper – de Stormtrooper wordt geleverd met een blaster voor actiespel.
  • Verstelbaar mechapak – dit bouwbare speelgoed heeft verstelbare handen, armen, benen en voeten, een cockpit die open kan voor een minifiguur, een grote blaster met noppenschieter en een clip voor de blaster van de Stormtrooper LEGO minifiguur.
  • Onderdeel van een collectie LEGO Star Wars mecha om te verzamelen – deze mecha kan worden gecombineerd met de 75368 Darth Vader mecha en 75369 Boba Fett mecha (apart verkrijgbaar) voor extra speelmogelijkheden.
  • Cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar – geef dit 138-delige LEGO Star Wars mechabouwspeelgoed aan kinderen als verrassing, verjaardagscadeau of cadeau voor de feestdagen.
  • Ontworpen voor actie en om neer te zetten – deze bouwbare mecha is ca. 12 cm hoog en kan tussen de speelmissies door in de kinderkamer worden neergezet.
  • Een nieuwe manier van bouwen – de LEGO Builder app bevat instructies, functies waarmee je kind tijdens het bouwen kan inzoomen en een digitale 3D-versie van dit bouwmodel kan draaien en meer.
  • Bouwspeelgoed voor alle leeftijden – met LEGO Star Wars sets kunnen kinderen en volwassen Star Wars fans hun eigen creatieve verhalen naspelen en de bouwbare modellen op een mooi plekje neerzetten.
  • Hoge kwaliteit – LEGO stenen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze consistent en stevig op elkaar passen
  • Veiligheid is onze prioriteit – LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en zorgvuldig geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.
  • LEGO-nr. 75370
Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 6 tot 12 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Star Wars
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1997454
Barcodes:
5702017462844
5702017462844
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2023
Aantal minifiguren:
1
Aantal onderdelen:
138
Speelgoedthema:
Film, TV & boeken
Figuren:
Star Wars
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
12 (H)
Afmetingen verpakking (cm):
14,5x4,7x15,5 (LxBxH)
Gewicht exclusief verpakking (gr):
155
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,389
Totaal aantal beoordelingen:
18
5702017462844
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
15.99

incl. BTW

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO Star Wars Stormtrooper mecha 75370
15.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Al voor 4.99 thuisbezorgd. Gratis verzending vanaf 20.-
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

Star Wars logoStar Wars

Ontdek alles van Star Wars

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?