Pokémon TCG Lost Origin

Publicatiedatum: 29-8-2022

Ben jij klaar voor de magische krachten van Giratina? De nieuwste set Pokémon ruilkaarten komt uit op 9 september 2022. Met ruim 190 nieuwe kaarten om te verzamelen en ruilen ben jij klaar voor de strijd. Maar pas op, de grenzen tussen de verschillende dimensies zullen vervagen en de wereld wordt op zijn kop gezet door de terugkeer van Giratina’s schimmige, geheime kracht: de Lost Zone.

Wat is de Lost Zone?

De Lost Zone is een alternatieve aflegstapel in het spel, maar kaarten die naar de Lost Zone worden gestuurd kunnen spelers niet meer terugkrijgen. Alle kaarten die het Lost Zone spelmechanisme gebruiken zijn duidelijk te herkennen. Ze hebben namelijk een speciale gekleurde aura rondom het artwork van de kaart.

De Lost Zone is een uniek spelmechanisme gekoppeld aan de krachten van Giratina dat na vele jaren zijn terugkeer maakt in de Pokémon TCG.

Waar is Lost Origin op gebaseerd?

De nieuwste Pokémon TCG set Lost Origin is gebaseerd op het populaire videospel Pokémon Legends: Arceus voor de Nintendo Switch dat zich afspeelt in de Hisui regio. Er zullen dan ook veel nieuwe Hisuian Pokémon in voorkomen, waaronder krachtige, nieuwe kaarten zoals Hisuian Zoroark V en Hisuian Goodra VSTAR.

Daarnaast keren de Radiant Pokémon weer terug in deze set. Dat zijn shiny varianten van Pokémon die over een speciale krachtige Ability of aanval beschikken.

Pokémon TCG Lost Origin Zoroark ruilkaart
Pokémon TCG Lost Origin Goodra Vstar ruilkaart
Pokémon TCG Lost Origin Radiant Gardevoir ruilkaart
Pokémon TCG Lost Origin Snorlax ruilkaart

Welke kaarten zitten er in Lost Origin?

De Lost Origin set bevat ruim 190 nieuwe ruilkaarten, waaronder een aantal speciale Pokémon kaarten:

  • 14 nieuwe Pokémon V
  • 6 nieuwe Pokémon VSTAR
  • 3 nieuwe Radiant Pokémon, waaronder Radiant Gardevoir
  • 1 nieuwe Pokémon VMAX, de krachtige draak Kyurem VMAX
  • 30 nieuwe Trainer Gallery kaarten met speciale full-art artwork

Pre-order Lost Origin bij Intertoys

Pre-order nu de nieuwste Pokémon TCG set Lost Origin! Breid jouw verzameling uit met een Elite Trainer Box , inclusief Giratina kaarthoesjes en een Giratina opbergbox. Of maak samen met vrienden snel een nieuw deck om met de Lost Zone te spelen met de Build & Battle Stadium, inclusief twee speciale promokaarten.


Wil jij iets unieks aan je collectie toevoegen? Bij de 3-pack blisters of checklane blister zitten speciale promokaarten en Pokémon coins om te verzamelen! Of koop losse sleeved boosterpacks van Lost Origin.


Waarschijnlijk heb jij het als heuse Pokémonmeester niet nodig en stort jij je direct in de strijd met je nieuwe Lost Origin kaarten. Maar voor wie misschien nog een klein Pokémon TCG opfriscursusje wil voor de release: Intertoys is er voor je! Lees de boosterpacks Pokémon TCG spelregels nog eens rustig door en bedenk jouw winnende strategie.


Om jouw deck helemaal battle-klaar te maken vind je in ons assortiment vele andere sets ruilkaarten. Voor andere leuke Pokémon artikelen en cadeaus kijk je natuurlijk ook bij Intertoys. Plaats jouw Lost Origin pre-order en zorg dat je op 9 september klaar bent voor de strijd!