Eerste teaser voor The Crew Motorfest

Publicatiedatum: 01-02-2023

Het is tijd om te racen, want Ubisoft heeft de eerste teaser voor The Crew Motorfest naar buiten gebracht! Bekijk hieronder de eerste beelden.

The Crew Motorfest is de nieuwste game in de The Crew-serie. In deze racing game hebben autoliefhebbers de mogelijkheid om deel te nemen aan op maat gemaakte races, thema-events en andere unieke uitdagingen. Er is voor ieder wat wils.


En dat racen vindt niet zomaar ergens plaats, maar op het prachtige Hawaïaanse eiland O’ahu! Dit eiland is de perfecte speeltuin voor spelers om op allerlei manieren te racen: door de straten van Honolulu, afdalen langs asgrauwe vulkaanhellingen, driften over gevaarlijke bergwegen en scheuren ergens diep in het weelderige regenwoud.

The Crew Motorfest heeft nog geen officiële releasedatum. De game verschijnt ergens dit jaar voor de PlayStation 5 (PS5) , Xbox Series X|S, PlayStation 4 (PS4), Xbox One en PC. Op dit moment hebben wij nog geen pre-order beschikbaar voor The Crew Motorfest. Mocht deze komen dan kun je uiteraard terecht op onze games pre-order pagina.