Morgen eerste gratis DLC voor Sonic Frontiers

Publicatiedatum: 22-03-2023

Is Sonic Frontiers helemaal jouw game? Goed nieuws, want vanaf morgen wordt de eerste gratis DLC van de platformgame gelanceerd.

Met de eerste gratis DLC voor Sonic Frontiers wordt er een aantal vernieuwingen toegevoegd aan de game. Spelers kunnen onder meer uitkijken naar twee nieuwe challenge modes en een nieuwe photo mode. Maar het zal vooral de Jukebox optie zijn die de aandacht gaat trekken.


Met de Jukebox optie worden er namelijk 53 iconische Sonic-nummers toegevoegd aan Sonic Frontiers. Deze liedjes zijn allen afkomstig uit de verschillende Sonic games die de afgelopen 30 jaar zijn uitgebracht.


Van deze nummers kun je er 13 direct beluisteren en moet je de resterende 40 nummers vrijspelen. Dit doe je door zogenoemde ‘Sound Memories’ te verzamelen op de verschillende eilanden in Sonic Frontiers.


‘Open Your Heart’ (Sonic Adventure) en ‘Live & Learn’ (Sonic Adventure 2) zijn twee nummers die in ieder geval zijn toegevoegd aan de Jukebox.

Sonic Frontiers

Naast deze eerste gratis DLC worden er later dit jaar nog twee andere DLC-pakketten verwacht voor Sonic Frontiers. Heb jij de game nog niet in huis? Bestel Sonic Frontiers dan nu bij Intertoys.


Nintendo Switch Sonic Frontiers is helaas niet meer verkrijgbaar
PS5 Sonic Frontiers is helaas niet meer verkrijgbaar
PS4 Sonic Frontiers is helaas niet meer verkrijgbaar