Nintendo Direct: nieuwe Mario games aangekondigd!

Publicatiedatum: 22-06-2023

Vrienden van de besnorde loodgieter opgelet, er komen namelijk twee nieuwe Mario games aan! Dit nieuws werd bekendgemaakt tijdens de afgelopen Nintendo Direct.

De nieuwe Mario games, Super Mario Bros. Wonder en Super Mario RPG, vormden absoluut het hoogtepunt van de Nintendo Direct. De eerste game is een gloednieuw 2D-avontuur waarin een wonderlijke Mario-wereld bol staat van de wonderbloemen met spectaculaire effecten.


Het resultaat? Een klassieke Mario-wereld die volledig op zijn kop wordt gezet. Groene buizen die tot leven komen, Mario die verandert in een stekelbal en, misschien wel het meest opmerkelijke, transformeert in een olifant!


Super Mario RPG is een remake van een turn-based game die in 1996 exclusief verscheen in Japan en de Verenigde Staten. Nu is de game in een gloednieuw jasje gestoken voor de Nintendo Switch en komt deze ook naar Europa.


In Super Mario RPG werk je samen met een onwaarschijnlijke groep helden om de Sterrenweg te redden en de bende van Schmidt te stoppen. De remake bevat bijgewerkte graphics en cinematics. Je gaat op avontuur in een kleurrijke wereld waarbij je als team monsters moet verslaan en opdrachten moet voltooien.


Wij hebben zowel de trailer van Super Mario Bros. Wonder als Super Mario RPG hieronder geplaatst zodat je alles kunt bekijken. Super Mario Bros. Wonder verschijnt op 20 oktober voor de Nintendo Switch en Super Mario RPG staat vastgesteld op 17 november. Houd onze pre-order pagina in de gaten om alvast een bestelling te plaatsen voor beide games.