PS5 update ondersteunt DualSense Edge controller

Publicatiedatum: 13-01-2023

Op 26 januari lanceert Sony de nieuwe DualSense Edge controller en de voorbereidingen hiervoor zijn al getroffen. Vanaf vandaag kunnen PS5-eigenaren namelijk een update downloaden die ervoor zorgt dat hun PlayStation 5 (PS5) de controller ondersteunt.

Sony brengt geregeld updates naar buiten om de PS5 systeemsoftware bij te werken. In de laatste patch notes is nu te lezen dat de meeste aandacht uitgaat naar de DualSense Edge draadloze controller.


De DualSense Edge draadloze controller is speciaal gemaakt voor eenieder die zijn of haar eigen game-ervaring wil creëren. De controller beschikt over verwisselbare joystickdoppen, opnieuw toe te wijzen invoer en unieke instellingen. Ook kun je de afstand van je triggers instellen en gebruikmaken van verwisselbare sets achtertoetsen. Zo is de controller helemaal afgestemd op jouw wensen.


Mocht jij direct aan de slag willen met de DualSense Edge draadloze controller, dan doe je er goed aan om deze update alvast te installeren. Bestel de DualSense Edge controller nu snel en eenvoudig bij Intertoys!