Speel vandaag de open beta van Diablo IV

Publicatiedatum: 24-03-2023

Goed nieuws voor iedereen die alvast aan de slag wilt met Diablo IV! De open beta van de game, beschikbaar op alle platformen, gaat namelijk vandaag om 17:00 uur van start en loopt door tot 27 maart 21:00 uur.

Met de open beta voor Diablo IV heb je de mogelijkheid om alvast bepaalde aspecten van de game te ontdekken. Je speelt de proloog van het verhaal en het eerste hoofdstuk dat zich afspeelt in een regio genaamd Fractured Peaks.


Ook kun je het opnemen tegen de ‘world boss’ Ashava! Let op: voor deze baas moet je level 25 zijn en Ashava verschijnt alleen op geselecteerde tijdstippen: zaterdag 25 maart om 18:00 en 20:00 uur en zondagochtend om 05:00 en 07:00 uur.


Een andere mogelijkheid voor de open beta is dat je met vijf verschillende classes kunt spelen: Barbarian, Rogue, Sorcerer, Druid en Necromancer. Daarbij kun je de open beta online met vier andere spelers spelen of, als je op console speelt, zelfs co-op op de bank. Voor dat laatste moeten beide spelers wel allebei een Battle.net account hebben.


We zeggen het er tenslotte maar even bij, jouw progressie met de open beta van Diablo IV wordt niet meegenomen als de game eenmaal officieel is verschenen. Dan begin je dus weer opnieuw.


Wel heb je de mogelijkheid om bepaalde rewards vrij te spelen die je in de volledige game kunt gebruiken. Dit zijn enkele cosmetische beloningen en officiële titels voor jouw personage.

Diablo IV verschijnt op dinsdag 6 juni voor de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. Pre-order de game nu alvast bij Intertoys om jezelf te verzekeren van een exemplaar.


PS4 Diablo IV
PS5 Diablo IV