Trailers Ubisoft Forward: Avatar, Star Wars Outlaws en meer!

Publicatiedatum: 14-06-2023

Heb jij de Ubisoft Forward gemist? Geen probleem, want wij hebben alle hoogtepunten op een rij gezet. Lees snel verder!


Overview trailer en releasedatum voor Avatar: Frontiers of Pandora

De Ubisoft Forward werd afgetrapt met een game overview trailer voor Avatar: Frontiers of Pandora. Deze first-person open world game is gesitueerd na de gebeurtenissen uit de eerste Avatar-film. Je speelt als een Na’vi en reist door het nog niet eerder vertoonde Western Frontier van Pandora.


Je creëert je eigen personage, ontmoet andere Na’vi-stammen en probeert Pandora te redden van de kwaadwillende Resources Development Administration (RDA). Extra gaaf is dat je in de game kunt vliegen op je eigen Banshee!


Avatar: Frontiers of Pandora verschijnt op 7 december voor de PS5, Xbox Series X|S, PC en Amazon Luna.

Ubisoft komt met eigen Star Wars game

En van de wereld van Avatar maken we een sprong naar die andere zeer succesvolle franchise, namelijk Star Wars! Star Wars Outlaws is de aankomende Star Wars game van Ubisoft die ergens in 2024 gaat verschijnen.


De game speelt zich af tussen de gebeurtenissen van The Empire Strikes Back en Return of the Jedi. Je betreedt een open wereld waarin je het avontuur volgt van hoofdpersonage Kay Vess en haar bondgenoot Nix. Verken nieuwe en iconische planeten uit het Star Wars-universum terwijl je vecht voor je vrijheid om een nieuw leven te beginnen.


In de onderstaande trailer krijg je alvast een voorproefje van de gameplay van Star Wars Outlaws. De nieuwe Star Wars game staat gepland voor een release op de PS5, Xbox Series X|S en PC.

Assassin’s Creed Mirage ontvangt story trailer én gameplay trailer

Dubbel feest voor eenieder die uitkijkt naar de launch van Assassin’s Creed Mirage. Tijdens de Ubisoft Forward werden er namelijk een story trailer én gameplay trailer gedeeld. Hoe is Basim die sluwe assassin geworden? Met welke tactieken schakelt hij zijn vijanden uit? En welke ontsnappingsroutes staan er tot zijn beschikking?


Dit en meer wordt beantwoord in de onderstaande trailers. Assassin’s Creed Mirage verschijnt op 12 oktober voor de PS5, PS4, Xbox Series X en Xbox One.


PS5 Assassin’s Creed Mirage
PS4 Assassin’s Creed Mirage
Xbox Series X Assassin’s Creed Mirage
Xbox One Assassin’s Creed Mirage

Eerste gameplay trailer voor Prince of Persia: The Lost Crown

Tijdens de Summer Game FestSummer Game Fest werd Prince of Persia: The Lost Crown officieel aangekondigd en nu is ook de eerste gameplay trailer een feit. De trailer laat zien hoe je in deze actievolle 2D platformer tijd en ruimte manipuleert om je doel te bereiken.


Speel als de Perzische strijder Sargon en gebruik diverse combo’s en acrobatische kunsten terwijl je gaandeweg nieuwe krachten leert. Prince of Persia: The Lost Crown is vanaf 18 januari 2024 speelbaar op de PS5, PS4, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC.

Trailers en closed beta voor The Crew Motorfest

We zijn aangekomen bij de finish van deze blog en daarom sluiten we op gepaste wijze af met The Crew Motorfest! Ook deze aankomende racing game heeft namelijk twee nieuwe trailers ontvangen.


Rondscheuren in de mooiste, peperdure wagens op het prachtige Hawaïaanse eiland O’ahu: er zijn slechtere scenario’s te bedenken om te racen.


Bovendien vindt er vanaf 21 juli t/m 23 juli bij Ubisoft een closed beta plaats waarbij je de kans krijgt om de game al eerder te spelen. The Crew Motorfest verschijnt op 14 september voor de PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One en PC.