LEGO Avatar Huis in Metkayina rif 75578

1994177
LEGO Avatar Huis in Metkayina rif 75578
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • IceCat Video
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Deze LEGO Avatar Huis in Metkayina rif speelset is een veelzijdige set met constructie speelgoed voor kinderen vanaf 9 jaar. De modellen in deze set zullen tot de verbeelding spreken van elke Avatar-liefhebber. LEGO-nr. 75578

De set bevat een huis van de Metkayina clan, genesteld in de mangrovebomen van Pandora, boven kleurrijke koraalriffen. Kinderen en filmfans kunnen hun favoriete momenten uit Avatar: The Way of Water uit 2022 nabouwen of verhalen naspelen met de minifiguren van Avatar personages Neytiri, Kiri, Ronal en Tonowari. Inclusief eenvoudige bouwinstructies met afbeeldingen en de LEGO Builder app – een digitale bouwhulp met intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model van alle kanten kunnen bekijken tijdens het bouwen.


Het universum van LEGO Avatar constructie speelgoed bestaat uit voertuigen, machines, wezens en personages in een inspirerend buitenaards natuurthema. Ze zijn ideaal voor fantasierijk spelen of als opvallende blikvanger. Verzamel en combineer LEGO Avatar sets om de speelmogelijkheden uit te breiden of je eigen versie van Pandora te bouwen.


Eigenschappen: Afmetingen: het huis is ca. 19 cm hoog, 41 cm breed en 25 cm diep.

  • Bevat 528 onderdelen. 
  • Avatar fans ontdekken samen met hun favoriete personages uit Avatar: The Way of Water de koraalriffen uit Pandora terwijl ze dit Huis in Metkayina rif bouwen, boordevol leuke details en accessoires.
  • Kinderen kunnen een gedetailleerde leefomgeving bouwen, met zeildoeken en een 'onderwatergedeelte' - ze kunnen spelen dat ze uit het water klimmen waarin ze gezwommen hebben met de vissen, of ze kunnen een maaltijd bereiden in de keuken.
  • Deze LEGO Avatar set bestaat uit minifiguren van Neytiri, Kiri, Ronal en Tonowari, een koraalrifomgeving op Pandora, een speelgoedkano met peddel, Tonowari's dubbele speer, diverse etenswaren en keukengerei.
  • Of ze er nu voor kiezen om het dagelijks leven in het dorp te verkennen, spannende scènes uit de film na te spelen of hun eigen verhalen te bedenken: dit LEGO Avatar constructie speelgoed biedt kinderen eindeloos veel mogelijkheden!
  • Combineer deze set met ander constructie speelgoed uit de LEGO Avatar reeks en breid de speelmogelijkheden van kinderen uit; je kunt kiezen uit een groot assortiment cadeau's voor kinderen van verschillende leeftijden die fan zijn van Avatar!
  • LEGO-nr. 75578
Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 9 tot 16 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Avatar
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1994177
Barcodes:
5702017421902
5702017421902
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2022
Aantal minifiguren:
4
Aantal onderdelen:
528
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Film, TV & boeken
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
41x25x19 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
28,5x7,1x47,5 (LxBxH)
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,727
Totaal aantal beoordelingen:
11
5702017421902
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
79.99 54.98

incl. BTW

Je bespaart 25.01.-
Sale

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO Avatar Huis in Metkayina rif 75578
54.98

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?