LEGO CITY Stuntz Cyber stuntmotor 60358

1994099
LEGO CITY Stuntz Cyber stuntmotor 60358
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Bouw deze gave LEGO CITY Stuntz Cyber stuntmotor, compleet met vliegwielaandrijving, om sprongen te maken en trucs te doen. LEGO-nr. 60358

Kinderen kunnen de tijd van hun leven doorbrengen met deze leuke LEGO CITY Cyber-stuntmotorset. Jongens en meisjes kunnen er spannende stuntshows vol actie mee opvoeren.

De set bestaat uit een neonkleurige speelgoedmotor met vliegwielaandrijving, inclusief een poppetje van een LEGO CITY Stuntz-coureur. Zet de helm op, laat het vizier zakken en activeer het vliegwiel van de stuntmotor. Lanceer de motor vanaf hellingen om hem hoge sprongen, trucs en verbazingwekkende landingen op een wiel te laten maken. Deze neonkleurige LEGO CITY Stuntz-motor is echt geweldig!

Met LEGO CITY-speelgoed bevinden kinderen zich midden in de actie met coole voertuigen, gedetailleerde gebouwen en inspirerende personages voor realistische rollenspellen. De speelgoedstuntmotor bouwen ze met behulp van de meegeleverde handleiding met afbeeldingen of via de LEGO Builder-app met digitale tools om het model in 3D te bekijken. Kinderen die dol zijn op gamen, motors en andere voertuigen vinden deze speelset geweldig. Het is een leuk kleinigheidje om ze mee te verrassen! Eenmaal gebouwd is de Cyber-stuntmotor ongveer 5 cm hoog, 6 cm lang en 2 cm breed. In de doos zitten 13 onderdelen

Eigenschappen:

  • Maak je klaar voor superspannende actie met de LEGO CITY Stuntz Cyber-stuntmotorset, inclusief een coole zelfrijdende speelgoedmotor in neonkleuren, plus een LEGO racerpoppetje.
  • De motor heeft vliegwielaandrijving: kinderen kunnen de stuntmotor een duwtje geven om het vliegwiel te activeren, vervolgens kunnen ze het voertuig loslaten om spannende sprongen te maken en stunts te doen.
  • Jonge snelheidsduivels kunnen het LEGO CITY Stuntz-racerpoppetje in bijpassende neonoutfit toevoegen voor non-stop stuntactie. Haal de helm weg om het coole blauwe kapsel te onthullen.
  • Dit draagbare motorspeelgoed geeft ze een heleboel actie in handen. Ze kunnen er overal mee spelen of er andere sets uit het LEGO CITY Stuntz-assortiment aan toevoegen voor nog meer speelplezier en stunts.
  • Verras kinderen die dol zijn op voertuigen en spel vol actie met dit bouwbare LEGO CITY Stuntz-speelgoed als cadeautje voor een verjaardag, of als leuk kleinigheidje voor tussendoor.
  • LEGO-nr. 60358

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 5 tot 10 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO CITY
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1994099
Barcodes:
5702017416199
5702017416199
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2023
Aantal minifiguren:
1
Aantal onderdelen:
13
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Stadsleven
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
6x2x5 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
8,8x4,4x12,3 (LxBxH)
Gemiddelde algehele beoordeling:
5
Totaal aantal beoordelingen:
4
5702017416199
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
7.99

incl. BTW

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO CITY Stuntz Cyber stuntmotor 60358
7.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Al voor 4.99 thuisbezorgd. Gratis verzending vanaf 20.-
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?