LEGO DOTS Armbanden megaset 41807

1994105
LEGO DOTS Armbanden megaset 41807
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • IceCat Video
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Maak verschillende leuke armbandjes met deze uitgebreide LEGO DOTS Armbanden megaset. Een set met mozaïeksteentjes in zomerse kleuren. LEGO-nr. 41807

Is je kind dol op knutselen en design? Dan is deze LEGO DOTS Armbandenmegaset de perfecte aanwinst. Kinderen kunnen eindeloos experimenteren door steeds weer verschillende ontwerpen voor de vriendschapsarmbandjes te maken.

Deze uitgebreide set met creatief speelgoed bestaat uit vijf aanpasbare vriendschapsarmbandjes in verschillende kleuren, een heleboel gekleurde steentjes, twaalf speciale parelmoerachtige bedeltjes, twaalf willekeurige steentjes met opdruk, waarvan er in totaal twintig zijn. De mozaïekachtige steentjes zijn versierd met verschillende icoontjes, uitspraken, personages en patronen. Het knutselpakket staat in het teken van vijf verschillende passies: dieren, straatstijl, natuur, kosmische wonderen en zomerpret. In de verpakking vinden kinderen inspiratie en ontwerpvoorbeelden voor de accessoires om ze te helpen en hun creativiteit te stimuleren.

Terwijl ze creatief spelen met DOTS DIY-sets, maken ze kennis met de mogelijkheden van LEGO constructiespeelgoed. Met deze armbandjes kunnen ze alle kanten op; ze hoeven alleen maar hun verbeelding te gebruiken. Deze DOTS-knutselset is een fantastisch cadeau of een leuk kleinigheidje voor tussendoor. De armbandjes zijn elk ongeveer 20 cm lang. In de doos zitten 388 onderdelen.

Eigenschappen:

  • Deze kleurrijke LEGO DOTS-set om vriendschapsarmbandjes mee te maken bestaat uit vijf armbanden in vijf verschillende kleuren en ruim 350 DOTS-steentjes om de sieraden mee te versieren, waaronder twintig steentjes met exclusieve decoratie en twaalf parelmoerachtige bedeltjes.
  • Wanneer ze de kleurrijke LEGO DOTS armbandjes neerleggen, kunnen kinderen meteen beginnen met decoreren; zo kunnen ze hun eigen stijl en creativiteit tonen. En wanneer ze klaar zijn voor iets nieuws, kiezen ze gewoon weer voor een ander ontwerp.
  • Bij de set met creatief DIY-speelgoed zijn steentjes inbegrepen in het thema van vijf verschillende passies: dieren, straatstijl, natuur, kosmische wonderen en zomerplezier. In de doos vinden ze ideeën om hun creativiteit op gang te helpen.
  • Kinderen die dol zijn op knutselen en mozaïek vinden het geweldig om te kiezen uit de twintig exclusieve grafische steentjes met verschillende iconen, uitspraken, personages en patronen om hun accessoires mee te decoreren.
  • Deze leuke set om sieraden mee te maken geeft jonge ontwerpers de kans om hun ontwerpen uit te testen, ze te dragen en weg te geven; in de doos vinden ze ook ontwerpinspiratie.
  • LEGO-nr. 41807

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 6 tot 12 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO DOTS
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1994105
Barcodes:
5702017421186
5702017421186
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2023
Aantal onderdelen:
388
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Mode
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
20 (L)
Afmetingen verpakking (cm):
22,6x22,6x5,3 (LxBxH)
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,615
Totaal aantal beoordelingen:
13
5702017421186
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
49.99 24.98

incl. BTW

Je bespaart 25.01.-
Sale

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO DOTS Armbanden megaset 41807
24.98

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?