LEGO DOTS grote doos 41960

1992247
LEGO DOTS grote doos 41960
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Deze LEGO DOTS knutselset bevat een gepersonaliseerd opbergdoosje en verschillende LEGO Dots steentjes in neonkleuren en pasteltinten. LEGO-nr. 41960

Een jonge knutselfan maak je zeker blij met deze creatieve LEGO DOTS grote doos knutselset. Kinderen kunnen hun eigen decoratieve opbergbakje ontwerpen. Als het gepersonaliseerde opbergdoosje af is, kunnen ze hun spulletjes er veilig in bewaren en hun stijlvolle ontwerp aan iedereen laten zien.

De set bestaat uit een grote zwarte doos met losse deksel, plus een heleboel felle neonkleurige en zachte pastelkleurige LEGO Dots teentjes om hem mee te versieren. Kinderen kunnen het opbergdoosje gebruiken als bureau organizer, pennenbakje of sieradendoos. Het bouwproces is eenvoudig en intuïtief. Kinderen kunnen de doos en de deksel in elkaar zetten en daarna de bovenkant en de zijkanten van de deksel versieren met mozaïek om er hun eigen stijl aan te geven. Het opbergbakje is een mooi accessoire voor de kinderkamer, dat zeker de aandacht zal trekken.

Met de verschillende Dots sets kunnen kinderen kennismaken met het plezier van spelen met LEGO en creatief bezig zijn, terwijl ze hun eigen ontwerpen maken. Dit leuke opbergdoosje nodigt kinderen uit om hun verbeelding te gebruiken. Deze set is het perfecte creatieve cadeau-idee voor een verjaardag, kerst of zomaar als verrassing.

De doos is ongeveer 14 x 14 cm en 7 cm hoog. Deze set bevat 479 onderdelen.

Eigenschappen:

  • Deze LEGO knutselset bestaat uit een gepersonaliseerd opbergdoosje met deksel, plus ronde en vierkante LEGO Dots steentjes in neonkleuren en pasteltinten om de deksel mee te versieren.
  • Kinderen kunnen eindeloos veel ontwerpen bedenken voor de bovenkant en zijkanten van het deksel, door patronen te creëren kunnen ze het decoratieve opbergbakje helemaal eigen maken.
  • Wanneer kinderen het ontwerp willen veranderen of een nieuwe stijl willen uitproberen, kunnen ze de steentjesverwijderaar, die is inbegrepen bij de set, gebruiken om weer opnieuw te beginnen met een schone lei!
  • De decoratieve doos is te ebruiken als sieradendoosje, pennenbakje of bureau organizer om kleine spulletjes in op te bergen.
  • Voor meer creatief activiteitsplezier kunnen kinderen ook een van de extra LEGO DOTS tassen of dozen (apart verkrijgbaar) gebruiken om hun knutselontwerpen uit te breiden.
  • Met LEGO Dots sets ervaren kinderen hoe leuk het is om met LEGO stenen te spelen door hun eigen sieraden, accessoires of kamerdecoraties te maken en aan hun persoonlijke stijl aan te passen.
  • LEGO onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.
  • LEGO-nr. 41960

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 7 tot 12 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO DOTS
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1992247
Barcodes:
5702017155982
5702017155982
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2022
Aantal onderdelen:
479
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
14x14x7 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
18,6x6,3x26 (LxBxH)
Gewicht exclusief verpakking (gr):
348
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,091
Totaal aantal beoordelingen:
11
5702017155982
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
24.99 11.98

incl. BTW

Je bespaart 13.01.-
Sale

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO DOTS grote doos 41960
11.98

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Al voor 4.99 thuisbezorgd. Gratis verzending vanaf 20.-
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?