LEGO DOTS Ultieme feestset 41806

1994104
LEGO DOTS Ultieme feestset 41806
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Deze uitgebreide LEGO DOTS Ultieme feestset bevat alles om cupcakes, armbandjes en slingers te maken. LEGO-nr. 41806

Creatieve feestneuzen kunnen meteen aan de slag met deze LEGO DOTS Ultieme feestset. Deze knutselset biedt ouders een mooie gelegenheid om een groep kinderen bezig te houden met creatieve activiteiten, knutselen en spelletjes op een feestje.

Deze creatieve feestkit van LEGO DOTS bestaat uit zes aanpasbare cupcakes met een topping die afneembaar is en waaronder een kleine opbergruimte verscholen zit. Daarnaast zijn er zes armbandjes, zes onderdelen die samen een slinger vormen en touw om de slinger op te hangen plus een heleboel verschillende steentjes, vlaggetjes, bedeltjes en stickers die kinderen kunnen gebruiken om zichzelf te uiten. Bij de set zijn ook leuke feestideeën inbegrepen om ouders te helpen er de leukste dag van te maken voor hun kind.

Met DOTS-sets leren kinderen om hun eigen stijl te laten zien. Ze ontdekken ze spelenderwijs hoe leuk het is om met LEGO speelgoed aan de slag te gaan. Deze leuke knutselset is ideaal voor een creatieve groepsactiviteit op een verjaardagsfeest en met een leuk cadeautje dat na afloop mee naar huis mag. Iedere speelgoedcupcake is ongeveer 6 cm hoog, 6 cm breed en 6 cm diep. In de doos zitten 1154 onderdelen.

Eigenschappen:

  • Maak een kinderfeestje met creatieve spelletjes, knutselen en DIY-activiteiten nog leuker met de LEGO DOTS Ultieme feestset, compleet met zes speelgoedcupcakes, zes armbandjes, zes losse onderdelen van een slinger en nog veel meer om te versieren.
  • Kinderen kunnen de slingers, cupcakes en armbandjes decoreren. Ze vinden het geweldig om hun eigen kinderfeestverrassing te maken en deze mee naar huis te nemen als een leuk kleinigheidje!
  • Bij deze knutselset zijn ook talloze steentjes, bedeltjes, een stickervel en makkelijk te volgen ontwerpvoorbeelden inbegrepen, plus ideeën en inspiratie voor een kinderfeestje, zodat ouders er de mooiste dag ooit van kunnen maken!
  • Geniet van een echt LEGO DOTS-feestje. De cupcakes zien er prachtig uit en ze hebben allemaal een afneembare bovenkant en een geheime opbergruimte binnenin, kleine spulletjes in kunnen.
  • Met deze LEGO DOTS creatieve feestkit heb je alles in huis voor een leuke groepsactiviteit met voorwerpen die kinderen na het feestje mee naar huis kunnen nemen als cadeautje; het is een geweldige verrassing voor op verjaardagsfeestjes.
  • LEGO-nr. 41806

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 6 tot 12 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO DOTS
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1994104
Barcodes:
5702017432182
5702017432182
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2023
Aantal onderdelen:
1154
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Mode
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
6x6x6 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
25,8x19,6x28,3 (LxBxH)
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,615
Totaal aantal beoordelingen:
13
5702017432182
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
49.99 24.98

incl. BTW

Je bespaart 25.01.-
Sale

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO DOTS Ultieme feestset 41806
24.98

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?