LEGO DUPLO bouwplaats 10990

1994113
LEGO DUPLO bouwplaats 10990
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • IceCat Video
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Met deze LEGO DUPLO bouwplaats set maken kinderen hun bouwverhaaltjes compleet. Met hijskraan, bulldozer en betonmolen. LEGO-nr. 10990

Eindeloos veel bouwplezier met deze leerzame LEGO DUPLO bouwplaats set. Deze set zit boordevol details die inspireren tot rollenspel en helpen bij de ontwikkeling van zelfexpressie. Peuters leren samenwerken met de drie bouwvakkers terwijl ze de drie voertuigen bedienen. De bulldozer brengt het rotsblok, waarna de hijskraan het blok vastgrijpt, naar de trechter brengt en in de betonmolen stort. Als het werk erop zit, kunnen de bouwvakkers genieten van een heerlijke pizza.

Aan de verschillende bouwvoertuigen en de grote LEGO DUPLO stenen bij deze uitgebreide set met sensorisch speelgoed beleven peuters urenlang creatief speelplezier. De hijskraan draait en de grijper kan open en dicht. De felgekleurde, bestuurbare betonmixer draait echt rond. Voor het stimuleren van de zintuigen is er een sirene met drie verschillende geluiden en knipperende lampjes.

Met LEGO DUPLO bouwspeelgoed kunnen peuters op een speelse manier de wereld om hen heen verkennen. Verras jonge kinderen die dol zijn op vrachtwagens en bouwvoertuigen met dit leerzame speelgoed als cadeau voor hun verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid. De kraan en stortkoker zijn samen ongeveer 25 cm hoog, 28 cm lang en 24 cm breed. In de doos zitten 61 onderdelen.

Eigenschappen:

  • Bij dit LEGO DUPLO bouwplaats sensorisch speelgoed voor peuters zijn een bulldozer, hijskraan, betonmolen en drie figuren inbegrepen.
  • De dynamische elementen brengen dit bouwspeelgoed tot leven, zoals de draaiende betonmixer op de LEGO DUPLO vrachtwagen en de beweegbare hijskraan met grijper.
  • Kinderen zullen het geweldig vinden om hun bouwvaardigheden te ontwikkelen door het rotsblok te verplaatsen met de drie verschillende voertuigen. De betonmolen heeft knipperende lampjes en een sirene met drie verschillende geluiden!
  • Dit leerzame constructiespeelgoed vol leuke functies stimuleert de fantasie en nieuwsgierigheid van jonge kinderen. Er zitten ook leuke accessoires bij zoals een drilboor en een schop en een pizza om van te genieten zodra het werk erop zit!
  • Deze veelzijdige bouwset met peutervriendelijke LEGO DUPLO stenen is een geweldig cadeau-idee voor jonge kinderen die dol zijn op bouwvoertuigenspeelgoed, verhalen bedenken en rollenspellen spelen met figuren uit de echte wereld.
  • LEGO-nr. 10990
Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 2 tot 5 jaar
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO DUPLO
CE keurmerk:
Ja
Lees meer
Artikelnummer:
1994113
Barcodes:
5702017416267
5702017416267
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2023
Aantal minifiguren:
3
Aantal onderdelen:
61
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Bouw
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmetingen verpakking (cm):
37,7x10,8x47,5 (LxBxH)
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,562
Totaal aantal beoordelingen:
16
5702017416267
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
64.99 52.99

incl. BTW

Je bespaart 12.00.-

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO DUPLO bouwplaats 10990
52.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?