LEGO DUPLO Wilde dieren van de zee 10972

1992272
LEGO DUPLO Wilde dieren van de zee 10972
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Ontdek welke dieren er in de zee wonen met deze kleurrijke LEGO DUPLO set. Met een waterglijbaan en een 3D-speelmat van de zeebodem. LEGO-nr. 10972

Jonge kinderen kunnen mee op een fantasierijke reis naar de diepzee met deze LEGO DUPLO Wilde dieren van de zee-set. Dit leuke zee speelgoed biedt eindeloos veel mogelijkheden voor peuters om zich te ontwikkelen terwijl ze spelen met de opvouwbare 3D-speelmat en de vier schattige dieren in deze set.

Laat jonge ontdekkers kennismaken met een volwassen walvis en haar jong, een tropische vis en een schattige schildpad in hun natuurlijke leefomgeving. Met een waterglijbaan en een 3D-speelmat van de zeebodem om te ontdekken biedt deze set volop speelmogelijkheden, waarbij jouw kleine oceaanonderzoeker spelenderwijs belangrijke vaardigheden ontwikkelt. Met dit educatieve LEGO DUPLO constructie speelgoed maak je de waardevolle mijlpalen van je kind mee terwijl je samen speelt met de dierenfiguren en de opvouwbare 3D-speelmat met illustraties van de bodem van de zee. Kleine zee-ontdekkers kunnen met deze set bouwen aan belangrijke vaardigheden, zoals fijne motoriek.

Deze LEGO DUPLO dieren set is een fantastisch cadeau voor een verjaardag of speciale gelegenheid, voor peuters die gek zijn op de zee en alle zeedieren die er leven.

De speelmat is ongveer 24 cm hoog, 26 cm breed en 24 cm diep. De grot met koraal is ongeveer 19 cm hoog, 6 cm breed en 18 cm diep. De doos bevat 32 onderdelen.

Eigenschappen:

  • Peuters en kinderen zullen het geweldig vinden om de zee en alles wat hier leeft te ontdekken met dit LEGO DUPLO dieren speelgoed met leuke speelmat.
  • Kleine ontdekkers genieten van eindeloos veel speelplezier met de figuren van zeedieren, zoals een volwassen walvis met een bek die open kan, een babywalvis, een tropische vis en een schattige schildpad in hun natuurlijke leefomgeving.
  • Deze LEGO DUPLO speelgoedset bevat een fantastische opvouwbare 3D-speelmat van de zeebodem en een waterglijbaan, voor een verfrissende duik met de zeedieren.
  • LEGO DUPLO speelgoed is speciaal ontworpen voor peuters, met boeiende verhaallijnen en kleurrijke figuren die ze met hun kleine handjes gemakkelijk kunnen vastpakken en neerzetten.
  • LEGO onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.
  • LEGO-nr. 10972

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 2 tot 4 jaar
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO DUPLO
CE keurmerk:
Ja
Lees meer
Artikelnummer:
1992272
Barcodes:
5702017153698
5702017153698
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2022
Aantal onderdelen:
32
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Dieren
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmetingen verpakking (cm):
28x10x26,3 (LxBxH)
Gewicht exclusief verpakking (gr):
670
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,75
Totaal aantal beoordelingen:
4
5702017153698
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
19.99

incl. BTW

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO DUPLO Wilde dieren van de zee 10972
19.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?